Moderator: Mroczny
A jak .... Jak tam @Misku samopoczucie ?Misiek Cypr pisze:Aftomat zaprawde lepsiejszy
Którykolwiek byle nie z VMEdgarowski pisze:Fajne informacje zapewne sie przydadzą. Jeżdzę od lat Uazem rekreacyjnie wiadomo ruski sprzęt ale jak się dba to jeździ i to na gazie tylko upierdliwy zimą zwłaszcza z plandeką.Jestem na etapie kupna jeepa też raczej rekreacyjnie miasto i lekki teren. Na codzień są inne auta.Od poł roku sobie czytam na ten temat i chyba kupie 4 l zagazowany. spalenie gazu mnie nie rusza bo Uaz też ma apetyt.Który jest lepszy chirokee czy grand jeżeli można praktyków zapytać?
POTWIERDZAM:)wilku_grand pisze:To zależy co ci się wydaje najlepsze. A jak już kupisz to będziesz się fanatycznie trzymał własnej wersji co jest najlepsze.
Nie ma auta idealnego/uniwersalnego.
Większą zmotę da się zrobić z Cherokiego.
Grand też niezły ale luksus większy.
A VM jest w każdym.
A czy dostaniesz takiego? Widziałem takie jedynie na złomowisku na części.Borgir pisze:...Renault....Czy warto interesować się czymś takim
Pozdrawiam.
Nie tylko w voyagerze. Patrz toyota i land rover.<Kacper> pisze:Ktoś mi podpowie czy te wtryski w VM są wyciągane czy wykręcane?
Już 2dni próbuję je wydobyć z silnika, by postawić diagnozę i kosztorys...
aha..
VM siedzi w voyagerze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości