1/2 liftu 2" (mam nadzieje dokończyć)
Nasze jeepy - Zdjęcia
Moderator: Mroczny
- czerwony holden
- jestem tu nowy...
Re: Nasze jeepy - Zdjęcia
XJ 2,1 dumne TD - już brak ;(
Teraz YJ 4,2 gaźnik
GG: 3656921
Teraz YJ 4,2 gaźnik

GG: 3656921
...XJ 91r zgazowany. Lift...7-8? Długie wahacze rurowe przód i tył, zmienione drążki, mocowania, panhard itp..ogólnie nic z oryginału. 33x12.5r15 BigHorn. Fota z sesji na żwirowni koło Brzezin (fotograf jeden z właścicieli Jeepa nieaktywny na forum)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pel ... 0d303.html
cuś ten link nie goli przynajmniej midyzio767 pisze:...

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b02 ... 0d303.htmlsaleta pisze:cuś ten link nie goli przynajmniej midyzio767 pisze:...
...teraz chyba lepiej:)
zdecydowanie tak 

WJ 2004 special edition 4,0 QD,Lift +6"+przeł 3,91
Klub KAJMAN
Klub KAJMAN
a oto i mój XJ. kupiony jako seryjny, a obecnie: lift 3.5", amortyzatory RC Hydro 8000, panhard regulowany RC, tył pióro od Poloneza, Bushwackery, brak stabilizatorów, dystanse 38mm na stronę, opony Kumho KL71 31x10.5x15 MT, snorkel Super Wader, wywalona klimatyzacja, wstawiony alternator 140A w miejsce klimy, mocniejszy przedni zderzak. nadal trwają prace 

Seaside Customs Garage --> seasidecustomsgarage.com
Mój blog --> seasidecustoms.blogspot.com
codec pisze:a oto i mój XJ. kupiony jako seryjny, a obecnie: lift 3.5", amortyzatory RC Hydro 8000, panhard regulowany RC, tył pióro od Poloneza, Bushwackery, brak stabilizatorów, dystanse 38mm na stronę, opony Kumho KL71 31x10.5x15 MT, snorkel Super Wader, wywalona klimatyzacja, wstawiony alternator 140A w miejsce klimy, mocniejszy przedni zderzak. nadal trwają prace
![]()
Ładny ten twój chepook. Pamiętaj ze jego najsłabszym ogniwem są....... krzyżaki

Zielony Hijszpan TEAM SŁAWNO 4X4
To niech przerobi to na inny patent,przewierci flansze na wylot i da mocowanie w stylu u-boltów czy tych ścisków do lin.Stachu-80 pisze: Ładny ten twój chepook. Pamiętaj ze jego najsłabszym ogniwem są....... krzyżakikolega w Gorzycy ma takiego na simexie i bardzo źle maja się blaszki trzymające krzyżak a po za tym tapczanik 1 klasa no i ten dźwięk i ta śmoć
dzięki chłopaki. co do krzyżaków, to w późniejszym czasie myślę zmienić na mocniejsze Alloy-e razem z półosiami tylnego mostu. czuję, że po po kilku przeprawach pójdzie jeszcze lift i opony 33"
tylni most nie ma krzyżakówcodec pisze:dzięki chłopaki. co do krzyżaków, to w późniejszym czasie myślę zmienić na mocniejsze Alloy-e razem z półosiami tylnego mostu. czuję, że po po kilku przeprawach pójdzie jeszcze lift i opony 33"

wasior-xj myślałem o krzyżaku tylnego mostu, bo jaki jest sens wkładać mocniejsze półośki, czy blokadę (myślę o powertraxie) jeśli jest takie słabe ogniwo jak seryjny, zmęczony latami krzyżak? wpierw chcę zamontować blokadę mostu, później większe opony. po jeździe Magnumem którego miałem jakiś czas temu i załączeniu "szpery" (jest tam seryjnie z lewarka ASB) wiem co potrafią złączone na sztywno koła 

superXjsuper4.0 D30 ARB,D44 Detroit 34"Fedima jakis łincz i osłonka ....
- marcinpokorny
-
No to i moj jeep XJ z 1988 roku, prawie caly seryjny
kupiony 2,5 roku temu w Niemczech, troche zmodyfikowany i zrealizowane moje pomysly - głownie do jazdy turystycznej i zabaw w terenie

JEEP XJ 4.0, rok 97,dupowóz terenowy
JEEP XJ zmota - 4x4 wasior team
tel 0603048668
tel 0603048668
MP to środkowe zdjęcie skąś znam
- odpaliłes juz jeepka..

Najpierw do bólu,a później nie ma,że boli - NIEPRZEMAKALNI
Fotki
Fotki
- marcinpokorny
-
śmiga juz ostroNUREK MAV pisze:MP to środkowe zdjęcie skąś znam- odpaliłes juz jeepka..

JEEP XJ 4.0, rok 97,dupowóz terenowy
tel 0603048668
tel 0603048668
Był JGC, teraz czas na XJ
Rocznik 1988, 2.5 PB, skrzynia AW4 + reduktor NP 231, lift Rough Country +3" i opony BFG MT 31/10.5/15
Przełożenia mostów 4,56
Moje Laredo

Rocznik 1988, 2.5 PB, skrzynia AW4 + reduktor NP 231, lift Rough Country +3" i opony BFG MT 31/10.5/15
Przełożenia mostów 4,56

Moje Laredo

Był Jeep Grand Cherokee 4.0 Limited Jeep Cherokee Laredo 2.5 Pb +3" RC BFG 31/10,5/15 MT
Jeep Grand Cherokee 94r. 4.0 Plaskacz
-
- jestem tu nowy...
...
Ostatnio zmieniony pt gru 16, 2011 8:54 pm przez szerokicheroki, łącznie zmieniany 1 raz.
1995 Jeep Grand Cherokee ZJ Laredo 4.0 + LPG NV249, + 2" Kumho KL71 30" i inne
Ostatnio zmieniony pn paź 29, 2012 7:03 pm przez saleta, łącznie zmieniany 1 raz.