Rozdzial momentu.
Moderator: Mroczny
To własnie to. Jak Ci padło to mógłbys założyc odwrotnie. będziesz miał stale zblokowane - to chyba lepsze rozwiązanie, tymczasowe przynajmniej...Chociaż może też być drobnostka: nad tym elementem dochodzą przewody z ciśnieniem, kończą sie kostką wpiętą nad tym elementem ze zdjęcia. Jesli kostka się wypięła to przód Ci sie nie załączy. Dociśnij ją , może sie poprawi.
Myślałem właśnie o zmianie, choć w sumie sterowanie nie padło chyba do końca, bo jak parkowałem pod domem w zaspie
na 4H to widziałem, że przednie lewe koło dzielnie próbowało walczyć ze śniegiem (znaczy się buksowało). Więc może się raz załącza a raz nie - pomyślałem; zepne bydlaka będzie spokój, a jak się poducze to pomyśle, co z tym zrobić.

'90/91 XJ 2.1TD Limited
http://www.gromady.krakow.pl/galeria/jeep
http://www.gromady.krakow.pl/galeria/jeep
Grzebaliśmy ostatnio w takim urzadzeniu we wranglu
faktycznie:raz załącza,raz nie rozłacza.W końcu obrócilismy tą puchę zostawiając zazebione na stałe.Wydaje się,że patent na linkę byłby najlepszy,tym bardziej,ze zdarzyło mi się "niecałkowite załapanie"-bardzo przykry odgłos

faktycznie:raz załącza,raz nie rozłacza.W końcu obrócilismy tą puchę zostawiając zazebione na stałe.Wydaje się,że patent na linkę byłby najlepszy,tym bardziej,ze zdarzyło mi się "niecałkowite załapanie"-bardzo przykry odgłos

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
W moim też raz łapał raz nie chciał ,a że do domu mam pod góre i to stromo mechanik zjął pokrywę widełki wysunął maksymalnie w lewo i w tą powstałą dziurę włożył kawałek klocka z drzewa ,oraz przypiął drzewo i ściągaczem do prądu .Jężdzę już prawie zimę i wszystko gra ,no może troszku ciężej bo kręci wałem .Od tego przedtem załaczania wieloklin na osi był już troszku uszkodzony i nie chciała nasadka spinać .myślę ,że jak pokręci się zimą to się znowu dotrze.