zmian przełożeń w YJ
Moderator: Mroczny
zmian przełożeń w YJ
Chcę zminienić przełożenia w YJ z silnikiem 2,5l na przełożenia 4,56 i 4,88, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy taka operacja ma sens i uda się po niej jeżdzić na 33x10,5x15 bez konieczności wymiany półosi co kilometr
-
- jestem tu nowy...
Re: zmian przełożeń w YJ
ja w silniku 4,0 zmieniłem z 3,55 na 4,11 i jestem baaardzo zadowolony ..gazu w terenie prawie nie wciskam no i pali dużo mniej ...no i jeszcze nic nie ukręciłem a mam koła 37"rembus5 pisze:Chcę zminienić przełożenia w YJ z silnikiem 2,5l na przełożenia 4,56 i 4,88, czy ktoś jest mi w stanie powiedzieć czy taka operacja ma sens i uda się po niej jeżdzić na 33x10,5x15 bez konieczności wymiany półosi co kilometr
A ile chcesz za swoje przełożenia???? bo rozumiem , ze teraz masz 4,11??
XJ
jeszcze się nad tym nie zastanawiałem ale pewno pójdą w cenie złomu
Mam jeszcze jedno pytanie
znalazłem na jednej ze stron nowe kompletne dyfry f-my SPICER z przełożeniami 4,56 w dosyć aktakcyjnej cenie i zastanawiam się czy jest to chinszczyzna czy coś co nadaje się do jazdy. Jezeli ktoś się z tym spotkał to proszę o opinię.
Mam jeszcze jedno pytanie
znalazłem na jednej ze stron nowe kompletne dyfry f-my SPICER z przełożeniami 4,56 w dosyć aktakcyjnej cenie i zastanawiam się czy jest to chinszczyzna czy coś co nadaje się do jazdy. Jezeli ktoś się z tym spotkał to proszę o opinię.
-
- jestem tu nowy...
no z tego co mi wiadomo to spicer to wyższa półka ...jeepnieci kupują wzmocnione półosie spicera za kupę kasy
jak w cenie złomu to rezerwuje!!! daj znać na PW jaka cena Cię interesuje
jak w cenie złomu to rezerwuje!!! daj znać na PW jaka cena Cię interesuje
XJ