Plyn jest, wiec moze to pompa

Sprobuje jeszcze odkrecic amortyzator skretu - moze go woda zalala i sie zaciera?
To by bylo fajne (bo tania wymiana

Moderator: Mroczny
Pwenie ze mozeMax pisze:A amortyzator skretu jesli jest do wymiany to moze przesadzac o tym, ze tak ciezko sie kreci, a pompa moze byc ok?
Bo mechanik mi patrzyl ostatnio pod auto i mowil, ze ten amorek mam do wymiany i moze nie slusznie winie pompe jak to moze byc wina czego innego?
Amortyzator mozna odkrecic w 5 minut i sprawdzic (zrobie to jutro) jak sie zachowuje.Max pisze:A amortyzator skretu jesli jest do wymiany to moze przesadzac o tym, ze tak ciezko sie kreci, a pompa moze byc ok?
Bo mechanik mi patrzyl ostatnio pod auto i mowil, ze ten amorek mam do wymiany i moze nie slusznie winie pompe jak to moze byc wina czego innego?
No chyba ze jest zgiety albo zardzewialypezet pisze:Amortyzator mozna odkrecic w 5 minut i sprawdzic (zrobie to jutro) jak sie zachowuje.Max pisze:A amortyzator skretu jesli jest do wymiany to moze przesadzac o tym, ze tak ciezko sie kreci, a pompa moze byc ok?
Ale z reguly padniety amortyzator nie amortyzuje i chodzi zbyt lekko, a nie odwrotnie. Ale zobaczymy.
A plyn tez zmienie.
bociekDiscotheque pisze: Przy okazji jak byscie szukali pump do XJ to tylko podpowiem ze trzeba na niej poszukac napisu GM i skojarzyc fakty![]()
Wiecej nie podpowiem
Może macie to co mi się ostatnio przydarzyłovladimir pisze:Załózmy,ze tak było a mogłem nie zauwazyć i odnieść to do wspomagania (był zakret) dlaczego zgasł i akurat w tych dwu przypadkach na skręcie?
a jak to jest z tymi pompami...WJ Jeep pisze:Od Opla pompa pasuje
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości