Komunikaty w ZJ
Moderator: Mroczny
Komunikaty w ZJ
Witam,
mam pytanie, ktore juz bylo, ale odpowiedz chyba nie padla.
Czy mozna zmienic jezyk komunikatow na komputerze w dolnej czesci konsoli - tam gdzie pojawia sie komunikat o otwartych drzwiach np.
No i czy jest gdzies lista wyswietlanych komunikatow - co one znacza.
mam pytanie, ktore juz bylo, ale odpowiedz chyba nie padla.
Czy mozna zmienic jezyk komunikatow na komputerze w dolnej czesci konsoli - tam gdzie pojawia sie komunikat o otwartych drzwiach np.
No i czy jest gdzies lista wyswietlanych komunikatow - co one znacza.
Pozdrawiam
Bobic
Bobic
Minelo 10 minut....
...znalazlem jak sie zmienia jezyk, no ale potrzebny do tego komputyer, ktorego ja - zwykly smiertelnik nie mam.
Dlatego pytanie - gdzie w Warszawie moge to zrobic ?
A druga sprawa- nie znalazlem watku o komunikatach - co one znacza po niemiecku.
Ale i tak dzieki za info, ze mam poszukac
...znalazlem jak sie zmienia jezyk, no ale potrzebny do tego komputyer, ktorego ja - zwykly smiertelnik nie mam.
Dlatego pytanie - gdzie w Warszawie moge to zrobic ?
A druga sprawa- nie znalazlem watku o komunikatach - co one znacza po niemiecku.
Ale i tak dzieki za info, ze mam poszukac

Pozdrawiam
Bobic
Bobic
byl ten watek.. bo sam go dwa miesiace temu szukalem.. musisz trzymac wcisniety przycis set na komputerze przy skrzyni biegow i jednoczesnie przekrecic kluczyk w stacyjce do konca, tzn bez koniecznosci odpalania silnika. wtedy pojawia sie opcja zmiany jezyka i moze cos jeszcze, ale teraz nie pamietam.
powodzenia i pozdrawiam.
powodzenia i pozdrawiam.
- Jerry JEEP
- jestem tu nowy...
Juz OK , zapamiętał ., musiałem dłużej przytrzymać SET 
Inspekcję sewrwisową także kasuje się w tej opcji :
http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Chero ... /index.htm

Inspekcję sewrwisową także kasuje się w tej opcji :
http://www.jeep.avtograd.ru/Grand_Chero ... /index.htm
Michał Bartosiak
- JeeperGrander
- jestem tu nowy...
Wielkie THANKS!xdikip pisze:byl ten watek.. bo sam go dwa miesiace temu szukalem.. musisz trzymac wcisniety przycis set na komputerze przy skrzyni biegow i jednoczesnie przekrecic kluczyk w stacyjce do konca, tzn bez koniecznosci odpalania silnika. wtedy pojawia sie opcja zmiany jezyka i moze cos jeszcze, ale teraz nie pamietam.
powodzenia i pozdrawiam.
Żona mnie ozłoci lub ......... za zmianę gestapowskiego na "oryginalny"!

JGC ZJ 4,0 - NO GAS!
124 Coupe - NO GAS!
124 Coupe - NO GAS!
What? To co Ty masz za wersje ze ma pamietac fotele lusterka? Czy moze ZJ tak ma tylko trza o tym wiedziec?bartosiak pisze:teraz walczę z zapamiętaniem ustawień foteli, lusterek, radia, pod konkretny guzik na drzwiach i kluczyk
że też te cholerne instrukcje wszyscy mają po niemiecku
Jeep: 6.5" TJ @ 32" MT & 4" ZJ @ 33" MT