Żarówki do jeepów
Moderator: Mroczny
A czy ktoś już walczył z żarówkami, które oświetlają wnętrze auta i wie jakie tam siedzą/góra, drzwi, podłoga/. Zdarza mi się zostawić auto z otwartymi drzwiami na całą noc i nie odpalić rano bez koniecznego ładowania akumulatora. Dlatego zastanawiam się nad wymianą oświetlenia na ledowe, które pobiera znikomą ilość prądu.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

Ja ostatnio szukałem żarówek do 3-ego światła stopu w tylnej klapie....... bo mnie ten dzwonek w kompie wkurzał ... wymontowałem, spaloną, a tu niespodzianka - duża bańka bezcokołowa!
W sklepach auto i na stacjach nie bywają. Musiałem kupic w ASO po 10,27 zł/szt
. Na szczęście w reflektorach mam typowe H4 
W sklepach auto i na stacjach nie bywają. Musiałem kupic w ASO po 10,27 zł/szt

Michał Bartosiak
Wstaw sobie modol z opuznionym wylaczaniem oswietlania. Kiedys sobie taki zrobilem z zamiarem wstawienia do peepa na drzwi wlasnie ale wstawilem na drzwi do szafy w sypialni - zonia zadowolona.Zachary pisze:A czy kto¶ ju¿ walczy³ z ¿arówkami, które o¶wietlaj± wnêtrze auta i wie jakie tam siedz±/góra, drzwi, pod³oga/. Zdarza mi siê zostawiæ auto z otwartymi drzwiami na ca³± noc i nie odpaliæ rano bez koniecznego ³adowania akumulatora. Dlatego zastanawiam siê nad wymian± o¶wietlenia na ledowe, które pobiera znikom± ilo¶æ pr±du.
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka

Jaki modół? Czy chodzi Ci o "Follow me home"?Radek666 pisze:Wstaw sobie modol z opuznionym wylaczaniem oswietlania. Kiedys sobie taki zrobilem z zamiarem wstawienia do peepa na drzwi wlasnie ale wstawilem na drzwi do szafy w sypialni - zonia zadowolona.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]

Zachary pisze:Jaki modó³? Czy chodzi Ci o "Follow me home"?Radek666 pisze:Wstaw sobie modol z opuznionym wylaczaniem oswietlania. Kiedys sobie taki zrobilem z zamiarem wstawienia do peepa na drzwi wlasnie ale wstawilem na drzwi do szafy w sypialni - zonia zadowolona.
Nie - chodzi mi o wylacznik czasowy ktory po zostawieniu otwartych drzwi po np 2 min wylaczy oswietlenie w srodku (mam halogeny w szafie - wlaczaja sie jak sie drzwi otworzy

Radek zwany TReneR

do kupienia w norauto na przyklad... bezcokolowe na wcisk... takie same sa przy oswietleniu tablicy wskaznikow oraz nad rejestracja, reszty nie sprawdzalem.Zachary pisze:A czy ktoś już walczył z żarówkami, które oświetlają wnętrze auta i wie jakie tam siedzą/góra, drzwi, podłoga/. Zdarza mi się zostawić auto z otwartymi drzwiami na całą noc i nie odpalić rano bez koniecznego ładowania akumulatora. Dlatego zastanawiam się nad wymianą oświetlenia na ledowe, które pobiera znikomą ilość prądu.