Mam juz Jeepa.Potrzebne paseczki na błotnik(szparunki)POMOCY
Moderator: Mroczny
Mam juz Jeepa.Potrzebne paseczki na błotnik(szparunki)POMOCY
Witam wreszcie sprowadzilem opisywanego we wcześniejszym poście Jeppa Grand Cherokee rocznik 1998,okazał sie naprwde niezłą sztuką ma przejechane 113 000km i przebieg jest udokumentowny przez service w Stuttgarcie poprzedni własciciel serwisował go dokładnie co 10 000km zawsze w ASO,
Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony,jeep poza drobnymi uszkodzeniami błotnika i lusterka jest idealny,martwi mnie jednak jedna rzecz. Kupiłem do niego błotnik i ale niestety niewiem skąd wziąść naklejki
a dokładnie paseczki inaczej szparunki na błotnik??? całe autko dookola jest tak oklejone,a paseczki są pod bezbarwnym lakierem.Pomóżcie gdzie kupić te paseczki kolor jasno srebrny.
Pozdrawiam.
marsboy.
Ogólnie rzecz biorąc jestem bardzo zadowolony,jeep poza drobnymi uszkodzeniami błotnika i lusterka jest idealny,martwi mnie jednak jedna rzecz. Kupiłem do niego błotnik i ale niestety niewiem skąd wziąść naklejki
a dokładnie paseczki inaczej szparunki na błotnik??? całe autko dookola jest tak oklejone,a paseczki są pod bezbarwnym lakierem.Pomóżcie gdzie kupić te paseczki kolor jasno srebrny.
Pozdrawiam.
marsboy.
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Lepiej zamiast szukac takich samych kup komplet innych na cale auto i zaklej te stare nowymi. I problem z glowy. Z tego co wiem typow tych paskow jest za trzesienie bo to z fabryki tak nie wychodzilo klient albo juz diler cos takiego dawal.
Voytek
W teren: 79 Jeep CJ-7: 4.5", 33"SS
Na codzien: 99 Cool 4x4 Cherokee XJ: 2.5"
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
do pierwszego lepszego kolesia co tablice reklamowe i litery wycina to ci na ploterku wysmyczy co chcesz i w jakim kolorze chcesz...
co prawdz fabryka przykleja to na kolor "bazowy" i potem jeszcze przychodzi klarlack ale i bez bezbarwnego dobrze wyglada...
u Daniela widzialem... jest OK

co prawdz fabryka przykleja to na kolor "bazowy" i potem jeszcze przychodzi klarlack ale i bez bezbarwnego dobrze wyglada...

u Daniela widzialem... jest OK

"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
- moomoojeep
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A czy ja napisalem ze diler malowal auta? A skoro kolega sie usmiech z mojego pomyslu to moze kolega temat rozwinie bardziej, bo pewnie kolega cos wie a nie chce wyjawic.danielpoz pisze:no raczej diler nie malowal aut![]()
Voytek
www.run4x4fun.com
www.run4x4fun.com
nie wiem kto mi dawal ale paski sa pod lakieremmoomoojeep pisze: Z tego co wiem typow tych paskow jest za trzesienie bo to z fabryki tak nie wychodzilo klient albo juz diler cos takiego dawal.

a co do tajemnic to juz napisalem jak ja to zrobilem

Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"

Spokojnie znajdziesz!marsboy pisze:jest gielda nawet bardzo duza Słomczyn ale nigdy nie interesowalem sie tym i niemam pojęcia czy dostane je tam.
A tak na marginesie to jakie ci zostaly te paseczki chętnie bym odkupił.
W Słomczynie jest klient , który sprzedaje rózne znaczki, naklejki, paski, kołki i inne badziewie

Na częściach samochodowych po prawej stronie na stołach w pobliży alejki poprzecznej , głównej , równoleglej do trasy G.Kalwaria / Grójec

Michał Bartosiak
Pany mam pytanie za 100 pkt. zna ktos tego goscia co sprzedaje te czesci : http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25
UAZ 452D, 469B, mocno motany wrangler - do zabawy, GrVitara '07 , XC60 II - na co dzień
Będzie, tylko zapytaj się za ile obkleją ci jeepa. Za obklejenie mogą słono krzyknąćmarsboy pisze:bylem właśnie w agencji reklamowej mogą wyciąć i nakleic na całe auto troszke inny kolor dlatego trzeba cale auto okleić, zastanawiam sie tylko czy to bedzie dobrze wygladało bez malowania bezbarwnym.
pozdrawiam
marsboy

Wieczorem odwiedziłem lakiernika u ktorego stoji moj jeepek dał mi kawałek błotnika z paseczkami jutro podjade do agencji niech zmierzą dokladnie i dobiorą kolor ,co do oklejenia to lakiernik to zrobi i potem polakieruje bezbarwnym juz na koniec, powinno być dobrze tak twierdzi,
myśle ze problem się rozwiązał,dziekuje wszystkim za porady.
pozdrawiam
marsboy
myśle ze problem się rozwiązał,dziekuje wszystkim za porady.
pozdrawiam
marsboy

Jest obecny na tym forum poszukaj Hajdi. Sto punktów przyślij na PWBart03 pisze:Pany mam pytanie za 100 pkt. zna ktos tego goscia co sprzedaje te czesci : http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25