witam
MAM PYTANKO
CZY KTOS SIE ORIENTUJE GDZIE ZNAJDUJE SIE WENTYLATOR(SILNICZEK) NAWIEWU KABINY W JEEP GRAND CHEROKE 99R???? SZWANKUJE MI NAWIEW A W SUMIE TO PRAKTYCZNIE CHODZI TYLKO JAK STUKNIE SIE W KONSOLE..ALE I TAK PO CHWILI SIE WYLACZA.. MYSLE ,ZE TO SZCZOTKI SILNICZKA NAWIEWU-ALE BYC MOZE SIE MYLE-MOZE MI KTOS PODPOWIEDZIEC CO MOZE POWODOWAC TA USTERKE I GDZIE JEST UMIEJSCOWIONY TEN SILNIK NAWIEWU???
DZIEKUJE Z GORY!!!!
USTERKA WENTYLATORA NAWIEWU JEEP GRAND CH..99R
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Silniczek wentylatora nawiewu znajduje się nad stopami pasażera w rogu. Mocowany jest na trzy sruby, do których dostęp jest nieco trudny, ale daje radę. Wyjmowałem kiedyś z niego liścia, bo terkotał.
Ale jak nawiew działa ci po uderzeniu w konsolę to raczej nie silniczek tylko przełącznik lub styki.
I nie pisz więcej z włączonym CapsLockiem bo tego na forum nie lubią
Ale jak nawiew działa ci po uderzeniu w konsolę to raczej nie silniczek tylko przełącznik lub styki.
WJ '00 6.5"
-
- jestem tu nowy...
o.k wielkie dzieki za informacje!WJ Jeep pisze:Silniczek wentylatora nawiewu znajduje się nad stopami pasażera w rogu. Mocowany jest na trzy sruby, do których dostęp jest nieco trudny, ale daje radę. Wyjmowałem kiedyś z niego liścia, bo terkotał.
- grom
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
poruszaj kabelkami przy wentylatorze - lubią czasem nie stykać
JEEP http://www.electricgeneration.pl samochód elektryczny, rower elektryczny, elektryczna terenówka