JEEP CHEROKEE - chce kupic starocia ale czy warto ?
Moderator: Mroczny
JEEP CHEROKEE - chce kupic starocia ale czy warto ?
Witam wszystkich jako żółtodziób!
Pomóżcie ocenić czy warto kpić poniższe auto. JEEP CHEROKEE ma być dla Ojca, który zawsze chciał mieć coś takiego. jak nie teraz to kiedy? Mam możliwośc kupna auta 4 litrowego benzyna z inst. gazową sprowadzonego z Włoch ze wszystkim co w tamtym czasie można mieć było. ja wiem że tu sami ekstremalni ale może doradzicie. Jeep jest 1988 roku. Zero rdzy. Wszystko wygląda git. Silnik czysty, żadnych niepokojących dźwiękó. Na co jeszcze powinienem zwrócić uwag ... :D Radek
Pomóżcie ocenić czy warto kpić poniższe auto. JEEP CHEROKEE ma być dla Ojca, który zawsze chciał mieć coś takiego. jak nie teraz to kiedy? Mam możliwośc kupna auta 4 litrowego benzyna z inst. gazową sprowadzonego z Włoch ze wszystkim co w tamtym czasie można mieć było. ja wiem że tu sami ekstremalni ale może doradzicie. Jeep jest 1988 roku. Zero rdzy. Wszystko wygląda git. Silnik czysty, żadnych niepokojących dźwiękó. Na co jeszcze powinienem zwrócić uwag ... :D Radek
ja tam sie na jeepach nie znampoganin pisze:A na co zwrócić szczególną uwagę przy oględzinach ?

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- laurent
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=14095
tu masz praktycznie wszystko
tu masz praktycznie wszystko
Bartuś - kupić Ci kurs czytania ze zrozumieniemEskapada pisze:[
taa chyba takie placki jak te Twoje

"JEEP CHEROKEE ma być dla Ojca, który zawsze chciał mieć coś takiego."
Na pewno Tata nie będzie w terenie popylał po klamki w błocie

300zł kosztują Fuldy Tramp MIX w rozmiarze 235/75/15 co wystarczy to jazdy na codzień i zjechania z ulicy zarówno latem jak i zimą.
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
Na mikołaja wolałbym nowe CB radioSławekXJ pisze:Bartuś - kupić Ci kurs czytania ze zrozumieniemEskapada pisze:[
taa chyba takie placki jak te Twoje![]()
"JEEP CHEROKEE ma być dla Ojca, który zawsze chciał mieć coś takiego."
.

Do zjechania na pewno nie koniecznie do wjechania na nią z powrotemSławekXJ pisze:Eskapada pisze:[
taa chyba takie placki jak te Twoje
300zł kosztują Fuldy Tramp MIX w rozmiarze 235/75/15 co wystarczy to jazdy na codzień i zjechania z ulicy zarówno latem jak i zimą.

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
SławekXJ pisze:Czepiasz sięale wiem czemu: kryzys wieku średniego
Wiek sredni – przygadał kocioł garnkowi - Kotuś ale to Ciebie połamało w krzyżach a mnie nie

SławekXJ pisze:
W sumie CB byłoby najbardziej niezawodną częścią Twojego syfa
Zapomniałeś o wyciągarce co u Ciebie w garażu leży bardziej juz się nie może zepsuć

OK PEACE Bracie

Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
Re: JEEP CHEROKEE - chce kupic starocia ale czy warto ?
Znajdź fachowca i niech on ogląda. Watro dać trochę kasy za takie sprawdzenie, choć to nie wróżka. Pamiętaj, że auto to nie tylko brak rdzy i ładna komora silnika.poganin pisze:Witam wszystkich jako żółtodziób!
Pomóżcie ocenić czy warto kpić poniższe auto. JEEP CHEROKEE ma być dla Ojca, który zawsze chciał mieć coś takiego. jak nie teraz to kiedy? Mam możliwośc kupna auta 4 litrowego benzyna z inst. gazową sprowadzonego z Włoch ze wszystkim co w tamtym czasie można mieć było. ja wiem że tu sami ekstremalni ale może doradzicie. Jeep jest 1988...[/url]

Z jakiej części kraju piszesz? Bo nie masz tego w profilu a na priva możemy Ci pewnie podesłać kilka adresów.
Lala KDJ120, Wolf GD300, 469B, U1234 oraz Rolka150 i...Renata
[/color]