daj od patrola 4,2 - na pewno nie siądzie

mówiłem? dedykowany, kompletny, hamerykański?
Moderator: Mroczny
Jest odwrotnie, przednia standardowa daje z tyłu około 2" ale jest to dupiate rozwiązanieAdamo pisze:Gdzieś czytałem dawno temu, że podobno standardowej długości sprężyna ZJ-a tylna pasuje na przód i daje 2" liftu...tylko nie mogę tego teraz znaleźć i nie mam pewności czy dobrze pamiętam![]()
Robił ktoś taki myk
Nie jest oczywistyMroczny pisze:czyli masz 4 koła za rzeźbę w gównie lub 5 koła za dedykowany, kompletny, działający lift
no to wybór chyba oczywisty
5 kola to tez gowniany lift, bo z tylu, mam ciagle sciorane sprezyny.Mroczny pisze:czyli masz 4 koła za rzeźbę w gównie lub 5 koła za dedykowany, kompletny, działający lift
no to wybór chyba oczywisty
Wiem...np. ADDCO ale jak taki założysz ty wykrzyż się kończy na wyższym krawężnikuMroczny pisze: są mocniejsze stabilizatory.. i w tą stronę bym poszedł
witamAdamo pisze:Gdzieś czytałem dawno temu, że podobno standardowej długości sprężyna ZJ-a tylna pasuje na przód i daje 2" liftu...tylko nie mogę tego teraz znaleźć i nie mam pewności czy dobrze pamiętam![]()
Robił ktoś taki myk
Mroczny pisze:a tu to już nie pomogę..
ale sam wiesz, że dobry parch do terenu jest niezastąpiony
i dobry pip do lansu
a takiego zetjota to naprawdę fajnym kosztem można dłubnąć tak, że i w terenie i na szosie zaskoczy nie jednego. Warunek to kompletny zawias dobrej firmy
Już współczuję.uti pisze: Zamówiłem sobie zestaw 4" do ZJ
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości