Kupiłem Xj
Moderator: Mroczny
Re: Kupiłem Xj
tylko wisko z tego co wiem
wysyłasz swoje używane a dostajesz po regeneracji
wysyłasz swoje używane a dostajesz po regeneracji
Na orgu są przynajmniej 3 osoby, które regenerują wisco. Osobiście tylko jedną z nich pytałem o cenę - 330zł za regenerację.
Co do 242:
Przełożenia jak najbardziej będą się wyświetlać na kompie. Jeśli chodzi o tabliczkę przy dźwigni reduktora, to najlepiej by było upolować oryginalną od 242, ale ciężko trafić takową. Niektórzy po prostu drukują na folii odpowiedni obrazek i motają
Co do 242:
Przełożenia jak najbardziej będą się wyświetlać na kompie. Jeśli chodzi o tabliczkę przy dźwigni reduktora, to najlepiej by było upolować oryginalną od 242, ale ciężko trafić takową. Niektórzy po prostu drukują na folii odpowiedni obrazek i motają

i jakie efekty tej regeneracji ?javelin pisze:Na orgu są przynajmniej 3 osoby, które regenerują wisco. Osobiście tylko jedną z nich pytałem o cenę - 330zł za regenerację.
będziesz miał kontrolki 4FT, 4PT albo 2WD ?javelin pisze: Co do 242:
Przełożenia jak najbardziej będą się wyświetlać na kompie.
dzisiaj podświetliłem latarką swojego kompa i widać napis Full Time
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Part time też
w jednym,rzędzie nasz napisy , u mnie też wisko siada ale pójdę w stronę regeneracji.

Wj/Wg
ok10zulu pisze:Part time teżw jednym,rzędzie nasz napisy , u mnie też wisko siada ale pójdę w stronę regeneracji.

no właśnie ja się cały czas zastanawiam... czy regeneracja czy 242,
dlaczego chcesz regenerować?
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
W mojej okolicy sporo górek (Beskid Mały) więc i tak bym jeździł cały czas z załączonym napędem 4x4,teraz to się dokonuje automatycznie, poza tym postanowiłem jak najmniej ingerować w ten samochód gdyż jeżdżę nim codziennie. W tym zestawieniu odpowiada mi praca tego układu więc po co to ruszać jak nie mam harcorowych ambicji.
Wj/Wg
http://www.fotoszok.pl/upload/fc27a215.jpg
Pierwsze foty po odebraniu od sponsora sesja już niedługo
Pierwsze foty po odebraniu od sponsora sesja już niedługo

NO I JEST RZOPA
wstaw relingi poliftowe
ale wygląda spoko

ale wygląda spoko

Bedzie bagażnik dachowy kręcony do rynienek wie nawet dach nie klejony bo nie było sensu
NO I JEST RZOPA
Pierwsza wyprawa na Popa Iwana na Ukrainie seryjnym xj wyszła bardzo fajnie spalanie średnie na 1200 km 16l płowa na gazie połowa na benzynie paliwo 4 zł gaz 2 zł. Bez problemu pomieściliśmy w dwie osoby 20l benzyny, 40l wody, jedzenie, części, narzędzia np. klucze, wiertarka, szlifierka, stolik, butla do gotowania, piła spalinowa, kinetyk, torby z cuchami i śpiworami oraz namiot. Bilans strat, pęknięte pióro resora, odboje z tyłu, zerwane sterowanie od załączania gazu i rozwalona kostka od pompy paliwa. Teraz już wiadomo co potrzeba, co trzeba zmodernizować i jaką zrobić zabudowę.
NO I JEST RZOPA