dokładnieWojtek_W pisze:Jezdziles wranglerem?
Bo po mojemu na codzień to słabo.
jak szukasz jakiegoś Jeepa na co dzień w kwocie około 25k... to popatrz za WJ/WG
Moderator: Mroczny
dokładnieWojtek_W pisze:Jezdziles wranglerem?
Kiedyś ganiałem i w porównaniu z moim samurajem to było jak mercedes.Wojtek_W pisze:Jezdziles wranglerem?
Bo po mojemu na codzień to słabo. Jeździłem kiedyś i tylko 3 tygodnie wytrzymałem. O gustach się nie dyskutuje, ale w tym ogłoszeniu to festiwal ryflu i rurkow
Panowie wiem ze macie racje ale Wrangler jest na mojej liście aut które muszę zaliczyć żeby się wyleczyć. Tak już jest. Pośmigam trochę i będę myślał o kolejnym. Zycie jest krótkie.Sygma pisze:dokładnieWojtek_W pisze:Jezdziles wranglerem?
jak szukasz jakiegoś Jeepa na co dzień w kwocie około 25k... to popatrz za WJ/WG
Wojtek_W pisze:Jezdziles wranglerem?
Bo po mojemu na codzień to słabo. Jeździłem kiedyś i tylko 3 tygodnie wytrzymałem. O gustach się nie dyskutuje, ale w tym ogłoszeniu to festiwal ryflu i rurkow
Nie wiemWojtek_W pisze:To czemu teraz jezdzisz Navara a nie dalej Zukiem?
czyli? y60 znam ale xj niestety jeszcze nieMroczny pisze:to reno..
ale wiesz, ze tam redaktor 231 i disconect w półośce?
VM?ramzes pisze:to odpusc sobie tym bardziej ,,, jak chcesz wozic ludzi to z pełną załogą to w ogóle ledwo sie toczy![]()
plus awaryjnosc VMmek może wyjsc drożej niz 4.0 z lpg
mSk pisze:czyli VM odpada bo ma byc 2.1
lepsze takie cos?
http://olx.pl/oferta/jeep-cherokee-4-0- ... b231c182aa
+ opona + standard wymiany?
nie chodzi o kase. uciekł mi patrol za naście.alibia1112 pisze:Musisz dozbierać jeszcze trochę
o to właśnie chodziMisiek Cypr pisze:Sprzet jest malo awaryjny z racji niewielkiej mocy I momentu. Reduktor zprzelozeniem 2.72 zapewnia, ze auto sie toczy w kazdych warunkach.
+ sprawdzenie standardu - jakieś dodatkowe propozycje poza tymi z tematu o zakupie?Jak reduktor nie wyje I silnik nie jest zarzygany to mozna smialo brac.
docelowo albo jezdzi w terenie albo stoi w miescie jako reklama. 2 funkcje.100mth to jakies 2000km max, tyle jeszcze wytrzyma.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość