Odcienie na 4 biegu
Moderator: Mroczny
- Misiek Cypr
-
Re: Odcienie na 4 biegu
Zeby nie bylo.
Nie zajechalem mu drogi, jechalem od niego szybciej I na dwypasmowce zmienilem pas na lewy z duzym wyprzedzeniem. Bylo gdzies kolo Plonska. Nadmienie ze droga jest ekspresowa, wyjechalismy z tej samej stacji benzynowej, tylko, ja no tego... szybciej od niego przyspieszalem. Tylko ze ja jechalem swoim tempem, a on czorta sciemnial blond biustwo jakies, na prawym fotelu.
Nie zajechalem mu drogi, jechalem od niego szybciej I na dwypasmowce zmienilem pas na lewy z duzym wyprzedzeniem. Bylo gdzies kolo Plonska. Nadmienie ze droga jest ekspresowa, wyjechalismy z tej samej stacji benzynowej, tylko, ja no tego... szybciej od niego przyspieszalem. Tylko ze ja jechalem swoim tempem, a on czorta sciemnial blond biustwo jakies, na prawym fotelu.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Pewnie jemu się szybciej na lpg przełączyłMisiek Cypr pisze:wyjechalismy z tej samej stacji benzynowej, tylko, ja no tego... szybciej od niego przyspieszalem

Co za moda żeby śmietnikiem poganiać ?
Dostojnie trzeba, noga za nogą ...
a nie instalować i uruchamiać pierdylion koni

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
- Misiek Cypr
-
Ale moj smietnik ma zupelnie seryjny silnik
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Damian pisze:i głupota innych ma być usprawiedliwieniem Twojej?
można i tak...
Ty na pewno nigdy mie przekroczyłeś 50 w mieście 70 na trasie bo tylko debile łamią przepisy
Czy kiedykolwiek jechałeś samochodem ze stalowymi zderzakami bez strefy zgniotu drogą publiczną.Mógł w tym czasie mój syn jechać na rowerze tą drogą...... Jesli tak jesteś bezmyślnym głupkiem bez wyobraźni
Każdy potrafi tylko pouczać i filozofować zamiast popatrzeć się na siebie ale można i tak....
Bang
NO I JEST RZOPA
- Wowos
-
- Kontaktowanie:
Przecie na trasie jest ograniczenie do 90ciu.... już dobre ze czterysta lat 

y60 autobus, czerwony.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
jeżdżę szybko i niestety musiałem przez to kiedyś ponownie zrobić prawko.Aśka&Kuba pisze:Damian pisze:i głupota innych ma być usprawiedliwieniem Twojej?
można i tak...
Ty na pewno nigdy mie przekroczyłeś 50 w mieście 70 na trasie bo tylko debile łamią przepisy
Czy kiedykolwiek jechałeś samochodem ze stalowymi zderzakami bez strefy zgniotu drogą publiczną.Mógł w tym czasie mój syn jechać na rowerze tą drogą...... Jesli tak jesteś bezmyślnym głupkiem bez wyobraźni
Każdy potrafi tylko pouczać i filozofować zamiast popatrzeć się na siebie ale można i tak....
Bang
ale robię to szybką osobówką i w sytuacji, kiedy mam dużą pewność że zachowanie na drodze osób trzecich nie spowoduje katastrofy. w tej definicji nie mieści się ganianie się starym śmietnikiem na terenowych oponach 200km/h.
dla niektórych takie rzeczy są oczywiste, dla innych nie. taki już ten świat...
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
A jak stwarzasz zagrożenie dla pieszych i innych uczestników stalowym zderzakiem to jest ok?
Czy jest to dla Ciebie oczywiste że zachowujesz się głupio mając taki zderzak.Czy wozisz auto na lawecie żeby nie stwarzać zagrożenia.Mam dzieci i boje się obie jak widzę takie auta dla jednych jest to oczywiste a dla innych nie.....
Czy jest to dla Ciebie oczywiste że zachowujesz się głupio mając taki zderzak.Czy wozisz auto na lawecie żeby nie stwarzać zagrożenia.Mam dzieci i boje się obie jak widzę takie auta dla jednych jest to oczywiste a dla innych nie.....
NO I JEST RZOPA
Damian, daj luz.Damian pisze:jeżdżę szybko i niestety musiałem przez to kiedyś ponownie zrobić prawko.Aśka&Kuba pisze:Damian pisze:i głupota innych ma być usprawiedliwieniem Twojej?
można i tak...
Bang
ale robię to szybką osobówką i w sytuacji, kiedy mam dużą pewność że zachowanie na drodze osób trzecich nie spowoduje katastrofy. w tej definicji nie mieści się ganianie się starym śmietnikiem na terenowych oponach 200km/h.
dla niektórych takie rzeczy są oczywiste, dla innych nie. taki już ten świat...
Nie wytłumaczysz.
To tak, jak Pani, co to jej poduszki bardzo przeszkadzały...
...
and_y pisze:Damian, daj luz.
Nie wytłumaczysz.

Jak zobaczysz cherokiego co miga swiatłami to zjedz zeby nie nararzać sie na zagrozenie bo opony w nim juz rozpuszczone są

NO I JEST RZOPA
tak tak
bo z tyłu naciąga GV turbo zx14r

bo z tyłu naciąga GV turbo zx14r

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
A ogarnąłeś już znaczący wzrost spalania po założeniu bagażnika dachowegoAśka&Kuba pisze:Jak zobaczysz cherokiego co miga swiatłami to zjedz zeby nie nararzać sie na zagrozenie bo opony w nim juz rozpuszczone są![]()

A teraz panie będzie czirokezem 200 śmigał..... Strach pomyśleć jak by chłopina najnera kupił

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Paszczak pisze:A ogarnąłeś już znaczący wzrost spalania po założeniu bagażnika dachowegoAśka&Kuba pisze:Jak zobaczysz cherokiego co miga swiatłami to zjedz zeby nie nararzać sie na zagrozenie bo opony w nim juz rozpuszczone są![]()
bo kiedyś dyskusje prowadziłeś i wywody ile to zer po przecinku więcej spala z takim ustrojstwem
![]()
A teraz panie będzie czirokezem 200 śmigał..... Strach pomyśleć jak by chłopina najnera kupił
Bardzo bym chciał byś znalazł tą dyskusję

Ostatnio zmieniony wt cze 10, 2014 6:28 pm przez Aśka&Kuba, łącznie zmieniany 1 raz.
NO I JEST RZOPA
Ale to sam nie pamiętasz?Aśka&Kuba pisze:Paszczak pisze:A ogarnąłeś już znaczący wzrost spalania po założeniu bagażnika dachowegoAśka&Kuba pisze:Jak zobaczysz cherokiego co miga swiatłami to zjedz zeby nie nararzać sie na zagrozenie bo opony w nim juz rozpuszczone są![]()
bo kiedyś dyskusje prowadziłeś i wywody ile to zer po przecinku więcej spala z takim ustrojstwem
![]()
Bardzo bym chciał byś znalazł tą dyskusjęmasz tylko 1700 postów do przeglądnięcia Możesz połączyć siły
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
Nie... myślę że gadasz od rzeczy ale tutaj to standard wiec luzik 

NO I JEST RZOPA
No to w takim razie inny delikwent dwojga imion....

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
- apede
-
- Kontaktowanie:
Tak?Aśka&Kuba pisze:I jak ktoś zobaczy cziroka co bokiem leci to też ja

loppujen lopuksi suzuki neliveto
https://www.flickr.com/photos/apede22
Bareja wieszczem narodowym...
https://www.flickr.com/photos/apede22