Jeep Cherokee 4.0 L koła 35"
Moderator: Mroczny
- JanekYJ
- jestem tu nowy...
Re: Jeep Cherokee 4.0 L koła 35"
Poszło PW
Wrangler YJ, 4.0l, +2,5" RE, +2" body, Warn m8000, STT 35x12,5, snorkel ARB, 4,56 G2 Axle
No do normalnej jazdy to XJ przy 31 już gorzej reagował...
Na 35 trochę proporcje mi się nie zgadzają
Ale może poka jak to jedzie bo ciekaw jestem.
XJ ma potencjał w terenie duży o ile mosty wytrzymają...
Na 35 trochę proporcje mi się nie zgadzają

Ale może poka jak to jedzie bo ciekaw jestem.
XJ ma potencjał w terenie duży o ile mosty wytrzymają...
Zdrapek i poharatka
-
-
Możesz napisać kilka słów jak te 4,11 robi robotę przy 35" ? Myślisz o zmianie na 4,56 jak sugerowali koledzy ?michu26 pisze:zobaczymy jak będzie przełożenia już jadą więc będą 4:11
Patrol Patrolowi Patrolem
UUU trochę tu nie zaglądałem.
Przełożenia dają świetnie radę nie ma problemu z mocą a w zasadzie z momentem jest ok i nawet wskaźnik prędkości pokazuje dokładnie to samo co GPS, to tyle o czarnym a co do terenu nie odczułem problemów z najazdami, zjazdami czy katowaniem w błocie
No i chyba też troszeczkę nauczyłem się jeździć bardziej technicznie a nie faja i jakoś to będzie
Osobiście nie zmienił bym teraz na inne 4:88 zmieliłem bardzo szybko a na 4:11 czuje się bardziej pewnie zwłaszcza w terenie typu podjazdy pod pionowe
górki
pozdrawiam
Michał
Przełożenia dają świetnie radę nie ma problemu z mocą a w zasadzie z momentem jest ok i nawet wskaźnik prędkości pokazuje dokładnie to samo co GPS, to tyle o czarnym a co do terenu nie odczułem problemów z najazdami, zjazdami czy katowaniem w błocie

No i chyba też troszeczkę nauczyłem się jeździć bardziej technicznie a nie faja i jakoś to będzie

Osobiście nie zmienił bym teraz na inne 4:88 zmieliłem bardzo szybko a na 4:11 czuje się bardziej pewnie zwłaszcza w terenie typu podjazdy pod pionowe

pozdrawiam
Michał
Jeep Cherokee XJ 4.0L 6.5"/4:88
KL71 Road Venture MT 35X12,50 R15
Partol GR y60 4.2 Benzyna
KL71 Road Venture MT 35X12,50 R15
Partol GR y60 4.2 Benzyna
-
-