Niekoniecznie, zależy od wyregulacjiStiopa pisze:Po prostu będzie więcej palił na wolnych obrotach i tyla .

Moderator: Mroczny
Jak cokolwiek się z mostu odzywa, to oznacza tylko kłopoty. I to bez względu na markę autaqubus pisze:facet twierdzi, ze skrzynia nie szarpie, zmienia biegi plynnie. ma natomiast odmienne zdanie o tylym moscie. Jak jest zimno i zaczyna jezdzic to szumi, jak sie rozgrzeje to szumi przy 60 km/h a potem im szybciej tym ciszej.koniec cytatu.
MYSLICIE , ZE TAKI MOST WYTRZYMA MI CHOCIAZ ROK, BEZ SZALENCZEJ JAZDY PO WERTEPACH?.
ile kosztuje naprawa mostu.
Poza tym nie mam sie do czego przyczepic.
Pozdrawiam wszystkich!!! Jutro jade to zobaczyc.
A ja sie przylozylem i mialem tak samo wpasowanamisman pisze:Ze zdjęcia wniosek, że gazownik się do pracy nie przyłożył - i ten mixer to dość naprędce w rurę wpasowany, może strzelaćA inne (nie chwaląc się
) przypadki pokazują, że da się bezboleśnie jeszcze bliżej przepustnicy..
Jezeli malo uzywana to moze chodzic bardzo ciezko.qubus pisze:Jest to wersja Limited.
jeszcze jedno, dzwignia zmiany biegow terenowych ta mala chodzi bardzo ciezko, tak ma byc?
Porównuje ze swoim kodem i zgrubsza sie zgadza tylko to nie ten silnik i jak pisza na 9 pozycji powinna być 8qubus pisze:VIN-код: 1JEMT785EKT429217
Производитель: Jeep (США)
Модель: Cherokee - заднеприводный, левый руль
Модификация: Limited или Country
Кузов: 4-дверный
Двигатель: 2,8 литра, рядный, 4-цилиндровый, турбодизель, компания VM Motori
Сборочный завод: Toledo, Ohio
Страна: США
Модельный год: 1989
Производственный номер: 429217
Контрольная цифра: не прошла проверку, символ на 9-й позиции должен быть 8
vladimir pisze:Porównuje ze swoim kodem i zgrubsza sie zgadza tylko to nie ten silnik i jak pisza na 9 pozycji powinna być 8qubus pisze:VIN-код: 1JEMT785EKT429217
Производитель: Jeep (США)
Модель: Cherokee - заднеприводный, левый руль
Модификация: Limited или Country
Кузов: 4-дверный
Двигатель: 2,8 литра, рядный, 4-цилиндровый, турбодизель, компания VM Motori
Сборочный завод: Toledo, Ohio
Страна: США
Модельный год: 1989
Производственный номер: 429217
Контрольная цифра: не прошла проверку, символ на 9-й позиции должен быть 8
a cały VIN -proszła prowierku
Po mojemu cos tu jest namotane, sprawdź VIN
Tak sobie czytam i czytam i czytam... i wiesz na co wpadlem?Discotheque pisze:Jezeli malo uzywana to moze chodzic bardzo ciezko.qubus pisze:Jest to wersja Limited.
jeszcze jedno, dzwignia zmiany biegow terenowych ta mala chodzi bardzo ciezko, tak ma byc?
Koniecznie sprawdz reduktor. Czy nie wspomaga sie wycie. Czy nie chodzi glosniej. Wrzuc 4x4 Full Time i zrob pare kolek po suchym w jedna i druga strone i posluchaj przednie krzyzaki. Jezeli po wrzuceniu 4x4 uslyszysz wycie z przodu to odpusc auto. Walniety tylny i przedni most zrujnuje Twoja psychike.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość