ktoś z Was zna różnice ??
Moderator: Mroczny
Napisów na aucie nie mam żadnych i na silniku też nic nie znalazłem ,WJ Jeep pisze:Oprócz tabliczki na tylnej klapie, którą można zanabyć za parenaście dolarów, o ile pamiętam HO mają wytłoczone na silniku litery HO (tak na pewno jest w 4.7, ale kiedyś czytałem, że chyba w 4.0 tyż!)
Radek może sprawdzisz dla ciekawości?
czy tylko rocznik wskazuje na HO

FZJ80
Kurcze- mialem kiedys limiteda i uwazam, ze przednie fotele sa w nich superwygodne. Raz, ze maja wszechstronna regulacje, a dwa, ze swietnie trzymaja w zakretach. Dziwie sie Pezet twojej opinii. Teraz mam szmaciana tapicerke i wciaz nie moge odzalowac taj skorzanej...
Ale tylna lawka to porazka...
PS. Moj limited tez byl zielony
Waltz- wszystkie diesle maja 231, niezaleznie od rocznika

Waltz- wszystkie diesle maja 231, niezaleznie od rocznika

XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
no właśnie....skoro już klikacie o fotelach to powiedzcie mi czy fotel pasażera również posiada regulację
w moim pod fotelem są jakieś bebechy ...ale owych dźwigienek do sterowania ( przy boku ) nie ma. Wogóle poprzedni właściciel porobił takie w nim przeróbki że strach się bać
--- Adam a powiedz mi czy po załączeniu tempomatu świeci ci się jakaś kontrolka
jest tam taka pomarańczowa strzałka ....co to
no i tak ogólnie....czy ktoś z was kto zna się na kompach powie mi czy te ruskie strony można zapisać jako JPEG.... wtedy zgrał bym sobie to i na DVD oglądał

Wyobrazcie sobie, ze dzisiaj jechalem jako pasazer 
i co?
I fotel pasazera jest duzo wygodniejszy!
Po prostu fotel kierowcy sie jakos "rozplaszczyl" - moze jezdzil nim jakis Niemiec co bardzo piwo i golonke lublil?
Teraz sie zastanawiam czy da sie zamienic fotele pasazera i kierowcy. Czy sa symetryczne i wystarczy tylko przekrecic sterowanie fotelem na druga strone?

i co?
Po prostu fotel kierowcy sie jakos "rozplaszczyl" - moze jezdzil nim jakis Niemiec co bardzo piwo i golonke lublil?
Teraz sie zastanawiam czy da sie zamienic fotele pasazera i kierowcy. Czy sa symetryczne i wystarczy tylko przekrecic sterowanie fotelem na druga strone?
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
-
-
- Kontaktowanie:
Pezet nie kombinuj z zamianą!pezet pisze:Wyobrazcie sobie, ze dzisiaj jechalem jako pasazer
i co?
Jedź do pierwszego lepszego tapicera samochodowego ( ale takiego który nie kształtuje ceny po marce autka

Michał Bartosiak
Ja mam "bujany"PKi pisze:Moim skromnym zdaniem to właśnie te stare fotele z lat od 88 są wygodne. Kabina to liftingu od 97 to masakra, strasznie niewygodne.
A i tych starych to dużo różnych wersji foteli jest, przesuwane, elektryczne, bujane itp.

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."