klopot chlodnicy...
Moderator: Mroczny
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
Cześć.
Byłem odcięty od kompa. Z tą chłodnicą to głupia sprawa wyszła. Jak napisałeś że kosztuje 675 to zacząłem mieć wątpliwości czy może mam jakieś pierwsze objawy sklerozy i.... cholera sprawdziliśmy na fakturze a tam jak wół stało 650 zł brutto! Trochę mi głupio za zamieszanie i nadzieję ale.... podobno skleroza nie boli.
Za 650 mogą sprowadzić czeka się 2 tygodnie bo podobno ściągają je z holandii.
Pozdrawiam
Byłem odcięty od kompa. Z tą chłodnicą to głupia sprawa wyszła. Jak napisałeś że kosztuje 675 to zacząłem mieć wątpliwości czy może mam jakieś pierwsze objawy sklerozy i.... cholera sprawdziliśmy na fakturze a tam jak wół stało 650 zł brutto! Trochę mi głupio za zamieszanie i nadzieję ale.... podobno skleroza nie boli.
Za 650 mogą sprowadzić czeka się 2 tygodnie bo podobno ściągają je z holandii.
Pozdrawiam
XJ 2.5 Gaz
Odnośnie chłodnicy do twojego modelu
Ja też mam Jeepa Cherokee 2.5B 85r co ptawda starszy model ale wydaje mi się że chłodnice powinny miec te same dostałem taką za jakieś 650zł nową w Lubinie.
- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
No to juz wiem wszystko
taniej sie nie da... ok. 650 zyli nowa chlodnica... sa dwi firmy robiace zamienniki: holenderska i dunska. Obydwie w podobnej cenie. I jako alternatywa, regeneracja w zaleznosci od stanu (okaze sie po wyjeciu) od 300 do 700 zyli razem z plynem i robota (wielka mi robota - wyjac i wlozyc
ale zawsze). Golas jestem wiec jednak w przyszlym tygodniu bede regenerowal, bo zawszec to troszku taniej
Dam znac jak efekty...
I dzieki wszystkim za wsparcie... piffo duze Wam wisze!!!

I dzieki wszystkim za wsparcie... piffo duze Wam wisze!!!
Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex 

- dj_wojtecki
-
- Kontaktowanie:
holenderskie maja przy Radzyminskiej, a dunskie w wawie pojecia nie mam... ale na Krakow mam namiar. Zreszta do 4.0 sa zdecydowanie tansze, bo to chyba jakies 500 zyli w maksie.bartman pisze:w wawie gdzie to dostac?dj_wojtecki pisze:holenderska i dunska. Obydwie w podobnej cenie. I
Pancerny XJ,, 2,5l, + ze 4,5', 32' ale oryginal simex