czar prysł...
Moderator: Mroczny
Hehehe...to powiedz mu teraz ile kosztuje komplet przednich lampraf_jeep pisze:powiedziałem mu (teściowi) ile to cudo pali na 100 km. Już chyba nie jest zdania, że jego córeczka dobrze trafiła, bo patrzy na mnie dziwnie od kilku dni...

Bo lato to pora to czas na kochanie, tak bylo zawsze i tak juz zostanie 

Mnie zaś dyrektor w nowej robocie życzliwie zagadnął: "Ładny ten pański czerwony land rover"heniu w berecie pisze:kiedys podjerzadzam bakuazanem pod dom kumpla i slysze jego ojca
"Radeeeek ten maly z tego dżipa przyjechal"
ja k...a rozumiem ze nie jestem wielki ale czemu dżipa

Cherokee XJ 4.0 96'
Comanche MJ 4.0 88'
Comanche MJ 4.0 88'
Powinieneś dać mu w dzióbbelfer pisze:Mnie zaś dyrektor w nowej robocie życzliwie zagadnął: "Ładny ten pański czerwony land rover"heniu w berecie pisze:kiedys podjerzadzam bakuazanem pod dom kumpla i slysze jego ojca

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
Nie wolno - ptasia grypa szaleje .SławekXJ pisze:Powinieneś dać mu w dzióbbelfer pisze:Mnie zaś dyrektor w nowej robocie życzliwie zagadnął: "Ładny ten pański czerwony land rover"heniu w berecie pisze:kiedys podjerzadzam bakuazanem pod dom kumpla i slysze jego ojca

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
A propos Tarpana, to przypomniało mi się jak spotkałem znajomych policjantów nowiutkiem Arem, co im onegdaj kupilim (im to znaczy zakup na całą Polskę, my, bo k... za nasze pieniądze). Jako początkujący fan 4x4 grzecznie spytałem:
- Jak wam, chłopaki to nowe cudo w teremnie jeździ?
Oni:- Spierd...
Ja znów: - Chłopaki no ale szczerze, może nie jest żle?
Oni: - Spierd..., a w sumie to pokaż dokumenty...
I tyle się dowiedziałem. Dobrze, że ich nie wypytywałem jak jeździli Honkerem...
I tyle się dowiedziałem. Dobrze, że ich nie wypytywałem jak jeździli Honkerem...
Pozdrowienia i szacunek
Jak zawsze Zielony
Jeep 2,5 TD 1998
Jak zawsze Zielony
Jeep 2,5 TD 1998
Bo to tak jak slepego pytac co widzi - nieladnie z twej stronyNa*lesnik pisze:A propos Tarpana, to przypomniało mi się jak spotkałem znajomych policjantów nowiutkiem Arem, co im onegdaj kupilim (im to znaczy zakup na całą Polskę, my, bo k... za nasze pieniądze). Jako początkujący fan 4x4 grzecznie spytałem:

Dokładnie tak miałem przy ubezpieczeniu autaRadek666 pisze:Najlepsze sa pytania w stylu (w ubezpieczalni);
- jakiej marki ma pan samochod?
- Jeep
- no tak, ale jaki dzip; nissan, toyota?

Jeszcze było:
"o Boże, 4 litry

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
Ma to swoje zalety niejeden szpaner kupil nowego jeepa tylko dlatego ze gdyby mial np nissana to gupio by mu bylo jakby ktos mu dzipa gratulowal - co on wtedy mialby powiedziec :
a. tak to moj dzip ( widoczne klamstwo)
b. to nie dzip tylko nissan (jakos gupio) - my za to mamy te autka jako uzywane albo z nich czesci
a. tak to moj dzip ( widoczne klamstwo)
b. to nie dzip tylko nissan (jakos gupio) - my za to mamy te autka jako uzywane albo z nich czesci

No tak... A Cinquecento dozbrojonym baterią lamp, to kto jeździł, Aa?krism pisze:kiedys ze 10 lat temu dobry znajomy moich rodzicow przyszedl z zona z wieczora do moich i mowi: ze oni to dobrze przemysleli i tak mysla ze jak ja bym sprzedal tego starego willysa to oni by mi doplacili zebym kupil jakiegos malucha
kilka lat wstecz - 6 chyba
wiocha straszna, koniec świata - zatrzymuje mnie patrol
ble szybko ble ble pasy ble ble mandat
no i wypisywanie mandatu:
Policjant: marka auta?
Ja: Jeep
Policjant: przecież widzę! jaka marka?
Ja: no jest w dowodzie: j e e p - takie auto amerykanskie
Policjant: dobra, a model?
Ja: Cherokee
Policjant: yyyyy?
nie muszę pisać jak policjant wpisał dane auta do mandatu..
fonetycznie
szkoda, że zgubiłem ten mandat
wiocha straszna, koniec świata - zatrzymuje mnie patrol
ble szybko ble ble pasy ble ble mandat
no i wypisywanie mandatu:
Policjant: marka auta?
Ja: Jeep
Policjant: przecież widzę! jaka marka?
Ja: no jest w dowodzie: j e e p - takie auto amerykanskie
Policjant: dobra, a model?
Ja: Cherokee
Policjant: yyyyy?
nie muszę pisać jak policjant wpisał dane auta do mandatu..

szkoda, że zgubiłem ten mandat
Re: czar prysł...
A nie strzeliles mu 'plaskacza'raf_jeep pisze:....
No i nastąpiło to dzisiaj rano. Wychodząc z domu spotkałem teścia przed domem. Odwrócił się do mnie i zapytał: "Rafał a gdzie masz tego swojego... TARPANA?!?!?!" Powiedział Tarpana!! I tym sposobem czar prysł...
...tak na otrzezwienie

Tarpan to nawet nie jest 'prawie jak Jeep'
Czlowieku, gdzie ty pracujesz? Czy nie jest to przypadkiem ogolnie znany 'Ojciec Dyrektor'? ... ten co helikopter kupowal, pytajac ile toto pali na setke ... mysle ze czas zaczac kupowac regularnie poniedzialkowa wyborcza i czytac zawarte tam ogloszeniabelfer pisze:Mnie zaś dyrektor w nowej robocie życzliwie zagadnął: "Ładny ten pański czerwony land rover"heniu w berecie pisze:kiedys podjerzadzam bakuazanem pod dom kumpla i slysze jego ojca