- do czego służą te przyciski na osłonie przeciwsłonecznej po stronie kierowcy?

Moderator: Mroczny
No właśnie je sobie tak cisnąłem, nawet fajnie się przyciskają,Kudlatyg pisze:Do przyciskania!
No właśnie nie jest po żadnych remontach...sheriff pisze:ja bym go napewno nie kupił... wolę kupić coś co jeździ choć trzeba coś naprawić niż po ch..j wie jakich remontach..
WJ Jeep pisze:Odpowiedź jest następująca: roczniki 1993 i 1994 nie mogą jeździć bez przedniego wału. Od 1995 (sprawdzić należy miesiąc 1994 od którego wychodził ten roczni - zwykle w widełkach lipiec - wrzesień) można spokojnie zdjąć wał. Cały czas mowa o 249.
nie wiem.. wydaje mi sie że cuś nie teges.. albo licznik cofnięty albo nieźle w piz..e dostawał..delphin pisze:No właśnie nie jest po żadnych remontach...sheriff pisze:ja bym go napewno nie kupił... wolę kupić coś co jeździ choć trzeba coś naprawić niż po ch..j wie jakich remontach..
Jedynym remontem była regeneracja skrzyni, na co są FV (samochód był na firmę)...
A jeździ właśnie super, silnika nie słychać prawie wogóle, skrzynia pracuje bardzo dobrze, zawieszenie i układ kierowniczy bez zarzutu, nic nie stuka i nie puka (oprócz przegubu lewy przód)
A do zrobienia: ww. przegub i krzyżak na przednim wale, który wymieni właściciel.
Jedyną niepokojącą usterką jest głośnawy tylny most...![]()
Obejrzałem i jeżdziłem już wieloma Jeepami, szukam samochodu od ponad miesiąca. Zjeździłem Śląsk i lubelskie byłem na Pomorzu![]()
Jeden znajomy niemiec przywozi tutuaj Jeepy i wstawia do komisu,
przywiózł mi już 2, ale były to wielkie gówna, chciał oddać za 9tys. a teraz widzę je w komisie za 15,5 tys + opłaty... to tak btw. Uwaga bo to miny...
Ten jest jedyny, który wydaje się sensowny (jak na swój wiek)
i nie ma za bardzo do czego się przyczepić, jedynie są te usterki o ktore pytałem...
Ja jestem skłonny go kupić... no i cena jest przystępna.
A może ktoś z Wawy wybrałby się ze mną oblookać go jeszcze przed zakupem?
No i mam odpowidz (z jeep.org.pl) na moje wczesniejsze pytanie![]()
WJ Jeep pisze:Odpowiedź jest następująca: roczniki 1993 i 1994 nie mogą jeździć bez przedniego wału. Od 1995 (sprawdzić należy miesiąc 1994 od którego wychodził ten roczni - zwykle w widełkach lipiec - wrzesień) można spokojnie zdjąć wał. Cały czas mowa o 249.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości