Jeep
Moderator: Mroczny
Wiem-kasztanię czasem niemiłosiernie,ale tak się złożyło,ze wieczorami nie siedzę już w warsztaciejeep_user pisze:Ty kurde Vandall widzę powinieneś adminem być, weź no chłopie z czesławem pogadaj to Cie może jaki zaszczyt kopnie![]()
Piasty leżą, jakby co pisz

Piasty:cóz,temat rozpracowany ale przysechł...
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Moto Guzzi.
Interesuje mnie jak to się ogólnie spisuje /włoszczyzna/ i czy poprzeczny moment reakcyjny jest istotnie odczuwalny /w sensie bezpieczeństwa jazdy/.
Tak się tylko pytam,wiem ze są fora motocyklowe,ale mi tam nie spieszno.
Interesuje mnie jak to się ogólnie spisuje /włoszczyzna/ i czy poprzeczny moment reakcyjny jest istotnie odczuwalny /w sensie bezpieczeństwa jazdy/.
Tak się tylko pytam,wiem ze są fora motocyklowe,ale mi tam nie spieszno.
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
ilonka nieowijajac w bawelne jezeli jest ktos chetny do zakupu to mowie ze powoli trzeba bedzie wymienic drażek kierowniczy bo na dziurach (ale to takich z prawdziwego zdarzenia) sie odzywa i oleje wymienic (w silniku i skrzyni bo juz niedlugo 12tys od wymiany bedzie) a tak reszte wymienilem no i w sumie oponki z przodu ale to moze juz sam zrobie:D jakby jakies pytania dzwonic 

Musisz trochę uważać, bo Cię zaraz moderatory za "handlowanie"na banicję skarzą
No własnie-włoszczyzna nie ma za dobrej opinii,ale jak mnie goni niejaki Karolb /z tego forum/ na Ducati,to bardziej słyszę jego niż siebie.Co za melodię ma to desmo...
A ilonka to pewnie już do domu poszła sobie

No własnie-włoszczyzna nie ma za dobrej opinii,ale jak mnie goni niejaki Karolb /z tego forum/ na Ducati,to bardziej słyszę jego niż siebie.Co za melodię ma to desmo...
A ilonka to pewnie już do domu poszła sobie

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
[quote="Alf007"]No Ducatii to juz klasa sama dla siebie:] dla mnie jeszcze ewentualnie Aprilla RSV1000mile ajjj...marzenia[/quote]
Wiem cos o tym!
Stoi u mnie w garazu SS600- czerwony jak Ferrari... Cos sporo jeepnietych upala motorki! Moze zrobimy jakis zlot ?
PS: tez mialem kiedys VT750- fajny sprzet- mocny i to spalanie...4 litry na setke...
Wiem cos o tym!

PS: tez mialem kiedys VT750- fajny sprzet- mocny i to spalanie...4 litry na setke...
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT