Moderator: Mroczny
Wyglada ciekawie, tylko jak to bywa w ogloszeniach:Daros pisze: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96866681 ten samochód? Nie wiem co o nim myśleć kupic czy nie?
A liczy się LPG, opony i lift i różne rzeczy, które kupowałem a nie musiałem ? Bo jeśli chodzi o NAPRAWY, to:Macq pisze:Wiem że temat prawie wyczerpany ale śledząc wątek nasuwa mi się pytanie.
Ile w rok po zakupie wydaliście na części i naprawy samochodu? Czy naprawialiście przez ASO, spec warsztaty czy indywidualnie?
Taka quasi statystyka da na pewno pewien obraz kosztów każdemu kto przymierza się do Jeepa.
Pozdrawiam
tylko 4.0 + gaztokowalski pisze:Mam pytanie dotyczące zakupu jeepa cherokee roczniki 95-98 potrzebuje samochodu do codziennej eksploatacji czyli dużo asfaltu trochę terenu (dojazdy) a niestać mnie na dwa auta a moja osobówka zbyt często zawiesza się na ramie silnika, Problem jest: 4 L ben + lpg czy 2,5 L TD chodzi mi o opłacalność,
Macq pisze:Wiem że temat prawie wyczerpany ale śledząc wątek nasuwa mi się pytanie.
Ile w rok po zakupie wydaliście na części i naprawy samochodu? Czy naprawialiście przez ASO, spec warsztaty czy indywidualnie?
Taka quasi statystyka da na pewno pewien obraz kosztów każdemu kto przymierza się do Jeepa.
Pozdrawiam
Auto znam, naprawdę jeździła nim kobietapezet pisze:Wyglada ciekawie, tylko jak to bywa w ogloszeniach:Daros pisze: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=96866681 ten samochód? Nie wiem co o nim myśleć kupic czy nie?
- jezdzila kobieta na zakupy,
- teraz tez sprzedaje kobieta,
- auto podniesione i na duzych emtekach, ale jezdzone tylko w lekkim terenie
- naprawiony blotnik, ale caly wyglada jak od lakiernika...
Lakier to i tak tylko "dodatek" do auta - wazne co pod spodem.
Moze to byc calkiem fajne auto do bezstresowej zabawy.
Trzeba znalezc kogos kto zna samuraja i pojechac z nim, obejrzec, przejechac sie i...
A cóż to za problem ? Moje miesięczne rachunki za paliwo (LPG) nie chcą nijak być mniejsze niż 1000 - 1200 PLN...solt pisze:o matko! A ktoredy Ci to wypada?leszek pisze:no ja spokojnie z 10kl do suki rocznie wkładam ale tym bym się nie sugerował
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość