5,2 a 5,9
Moderator: Mroczny
DramatyzujeszMroczny pisze:a co ja będę
wejdź na orga i poczytaj dział sprzedam, potem na warsztat i przeczytaj dlaczego
GR nie chcesz? takiego ślicznego, seryjnego (tylko 33x10.5mt wsadzisz)? ramę ma, mosty normalne, reduktor prawdziwy...

GR-a nie - potrzebuję dupowóz a grata to zaraz by mnie korciło żeby motaćMroczny pisze: GR nie chcesz? takiego ślicznego, seryjnego (tylko 33x10.5mt wsadzisz)? ramę ma, mosty normalne, reduktor prawdziwy...

Choć powoli zaczynam rozumieć o czym mówisz - wpadłem ostatnio na pomysł, że skocze sobie na targi do Bad Kissingen - no i jak sobie policzyłem koszty paliwa to usiadłem

Wprawdzie niema to związku z grandem bo i tak go nie kupie w najbliższym czasie ale dało mi do myślenia, że w przyszłości tez może mi się zdarzyć wyjazd gdzieś dalej niż do sklepu po mleko

Life's Too Short For A Full Time Job
ot to
dlatego u mnie skończyło się na dwóch patrolach
i tym nieszczęsnym rodzinnym kombi co za 20zł / 100km jeździ. Jak chcę pociągnąć przyczepę do Chorwacji to mi taniej wyniesie kupić tam druga niż parchem czy pipem ciągać.
ciemne okulary, kapelusz i nadzieja, że znajomy nie zobaczy - i można jeździć mondeo
dlatego u mnie skończyło się na dwóch patrolach

ciemne okulary, kapelusz i nadzieja, że znajomy nie zobaczy - i można jeździć mondeo

- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Pali mi to 13 do 18 l . W zaleznosci czy miasto czy trasa, i jaki styl jazdy. Nalezy pamietac ze jest to automat, co wyda sie tlumaczyc wieksze spalanie. Ale tez jazda z tym automatem przy tym silniku zawsze generuje mocne wciskanie gazu bo jest to nader przyjemneMaqlinka pisze:Marcin - a ile ta VR6-tka pali??
... taki silniczek prowokuje do deptania co w efekcie może się okazać mało ekonomiczne - grandem już kiedyś jeździłem (w prawdzie nie w Polsce) i wiem, że tym autem jeździ się raczej delikatnie - zmierzam do tego, że spalanie wyjdzie podobne.

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Na 4,7 mnie nie stać to razmendelmax pisze:4.7 litra wchodzi, ale bierz pod uwagę, że do wmiany co maks. 10 tysMaqlinka pisze:gdzieś wyczytałem, że do 5,2 wchodzi jedynie 4,5 l oleju - prawda to??

A wymiany oleju mnie nie przerażają ......... do parcha trzeba nalać 9 litrów co 5kkm

No i co tu począćMarcin-Kraków pisze: Pali mi to 13 do 18 l . W zaleznosci czy miasto czy trasa, i jaki styl jazdy. Nalezy pamietac ze jest to automat, co wyda sie tlumaczyc wieksze spalanie. Ale tez jazda z tym automatem przy tym silniku zawsze generuje mocne wciskanie gazu bo jest to nader przyjemne

....... za to my mamy blondynki

Life's Too Short For A Full Time Job