Pare pytań odnośnie Jeepa Cherokee.
Moderator: Mroczny
- Damian
-
- Kontaktowanie:
ale pitolenie
Alien jak zwykle sieje pierdoły - "my, my, nasze doświadczenia", a chłopak chyba nawet jeszcze prawa jazdy nie ma, tylko kolegów co starymi syfami jeżdżą wokoło komina...ziew...
kolego, wszystko można, wszystko się da
jak się kocha daną markę to można z niej zrobić wynalazek w teren
kwestia tylko włożonej kasy i pracy
i tu jedno auto potrzebuje tej pracy mniej, inne więcej
Alien jak zwykle sieje pierdoły - "my, my, nasze doświadczenia", a chłopak chyba nawet jeszcze prawa jazdy nie ma, tylko kolegów co starymi syfami jeżdżą wokoło komina...ziew...
kolego, wszystko można, wszystko się da
jak się kocha daną markę to można z niej zrobić wynalazek w teren
kwestia tylko włożonej kasy i pracy
i tu jedno auto potrzebuje tej pracy mniej, inne więcej
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
- alien256
-
- Kontaktowanie:
Co ci znowu nie pasuje masz coś to na Pw zapraszam .Czym gdzie i z kim jezdze to nie twoj zas..r.ny interes Pisz na temat bo to ty pier 3po3ale pitolenie
N4x4D
Do XJ ze zwykłymi mostami to max Fedima Sirocco 31" mozna założyć, więcej nie wytrzymują mosty.Damian pisze:zwłaszcza jak chcesz założyć agresywne opony 33+ i przydaśki typu bigstar, zderzaki, progi ze zintegrowaną klatkąsuchorz pisze:Zmotanie XJ nie jest takie drogie
ale oczywiście - da się
wszystko się da
Ja mam 31" i to wystacza, progi 400zł, zderzak mozna kupić za 1500.
Klatka nie jest potrzebna.
- Damian
-
- Kontaktowanie:
chłopcze, pohamuj jęzor bo jak na razie to ty piszesz głupoty, byle coś pisać i "zabłysnąć" wiedzą zebraną z zasłyszanych opinii i lokalesów uprawiających gonitwy wokół trzepakaalien256 pisze:Co ci znowu nie pasuje masz coś to na Pw zapraszam .Czym gdzie i z kim jezdze to nie twoj zas..r.ny interes Pisz na temat bo to ty pier 3po3ale pitolenie
zrób prawo jazdy, kup terenówkę i zacznij zbierać szlify
@suchorz
właśnie dokładnie o to mi chodzi - jak chce się więcej, a zwykle się chce, to zaczynają się schody
klatka bardzo się przydaje w lesie z trawersami, oj bardzo
jedno jest pewne - silnik 4.0 wart jest grzechu

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
Wyluzujcie trochę
Hmm, czyli XJ i zmotać go.Pasuje!
Jeszcze kupię jakiegoś SUVa turyste.
Mam jeszcze pytanko.Czy to prawda, że Patrol Y60 w teren jest lepszy od Y61?Słyszałem, że starszy ma lepsze nadwozie itp....
...a co myślicie o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4635167??

Hmm, czyli XJ i zmotać go.Pasuje!

Jeszcze kupię jakiegoś SUVa turyste.
Mam jeszcze pytanko.Czy to prawda, że Patrol Y60 w teren jest lepszy od Y61?Słyszałem, że starszy ma lepsze nadwozie itp....
...a co myślicie o tym http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C4635167??
Ja tylko czekam az ktos moto mi łyknie i kupuje Fedimy 31x kopie simexa
bo słyszałem ze w terenie rewelka
no i do tego jakis zderzak myśle kupic bo robic juz nie mam gdzie
Snorkla i odciagi samemu zmotam a no i osłone reduktora i zbiornika paliwa pancerne pozakładać trza
a jak starczy kasy to jakas winde może 

superXjsuper4.0 D30 ARB,D44 Detroit 34"Fedima jakis łincz i osłonka ....
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Karol STW pisze:Ja tylko czekam az ktos moto mi łyknie i kupuje Fedimy 31x kopie simexabo słyszałem ze w terenie rewelka
no i do tego jakis zderzak myśle kupic bo robic juz nie mam gdzie
Snorkla i odciagi samemu zmotam a no i osłone reduktora i zbiornika paliwa pancerne pozakładać trza
a jak starczy kasy to jakas winde może

To chyba nie był teren, tylko droga polna.Adamo pisze:Ostatnio troche mi się zdarza pojeździć w terenie Grandem WJ-em na AT-kach w seryjnym rozmiarze i robi całkiem fajniePrzemekslaw pisze:Ale niech mi ktos nie pisze o jexdzie w terenie seryjnym grandem i innymi autami 4x4, bo na seryjnych kapciach bez liftu nie robia..No chyba, że mi się wydawało

..., a to nie to samosuchorz pisze:To chyba nie był teren, tylko droga polna.Adamo pisze:Ostatnio troche mi się zdarza pojeździć w terenie Grandem WJ-em na AT-kach w seryjnym rozmiarze i robi całkiem fajniePrzemekslaw pisze:Ale niech mi ktos nie pisze o jexdzie w terenie seryjnym grandem i innymi autami 4x4, bo na seryjnych kapciach bez liftu nie robia..No chyba, że mi się wydawało

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie: