Kable zaplonowe - jeszcze raz
Moderator: Mroczny
- marcin-gaz
- Kontaktowanie:
Pytalem dzisiaj w serwisie Merca w Rzeszowie; maja 3.5m kabla w cenie... 46,5zl/m... co to kurna za kabel jest - ze slotymi zylami?!banan pisze:dok³adnie te zestawy s± w Mercedesie...te same - s± super - z ekranowanymi fajkami na ¶wieceXJeep pisze: ceny hurtowe to:
fajka swiece - 19,60
fajka kopulki - 12,20
kabel - 17,37 m/b
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka

z tego co slyszalem to w VW maja tez takie kable - musza miec bo te BERU jak juz wspomnialem sa do pierwszego montazu - nie jakies tam silikony tylko metalowy rdzen - niemcy nie eksperymentuja i dzieki temu ich auta sa takie zywotne
moj stary garbus cos o tym moze powiedziec - mam w nim te kabelki BERU i jest gicior!!

moj stary garbus cos o tym moze powiedziec - mam w nim te kabelki BERU i jest gicior!!
"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
Nie zebym zrzedzil, ale dasz rade kupic i podeslac 5m tego kabla; bede wdzieczny? Bo chyba poludniowy wschod Polski chyba poszedl z cenami juz do EU.....XJeep pisze:z tego co slyszalem to w VW maja tez takie kable - musza miec bo te BERU jak juz wspomnialem sa do pierwszego montazu - nie jakies tam silikony tylko metalowy rdzen - niemcy nie eksperymentuja i dzieki temu ich auta sa takie zywotne![]()
Radek zwany TReneR

- Discotheque
-
mi stronka dzialaRadek666 pisze:Cos jest nie tak z tym adresem; DNS nie ma takiego IP...danielpoz pisze:a ja kupilem na www.janmor.pl i jest Ok
A to sa kable z plecionka w srodku? I czy goscie prowadza sprzedarz wysylkowa?
nie wiem czy jest w srodku plecionka bo nie przecinalem mialem stare skryszale kable i kupilem z tej firmy i jest ok
wysylaja koszt to jak pamietam 15zl a kable kosztowaly 40pare zlotych
Jeep ZJ-zagazowany(byl)!!! Ford Explorer z gazem hehehehe
guma AT 32" a w gore ponad 2"
guma AT 32" a w gore ponad 2"

kable nie ma problemu możemy Ci wysłaćBocian pisze:Nie chce placicchodzi mi ze oryginalne Bosche beda zapewne kosztowac 4 razy wiecej niz podrabiane.
Jezeli macie oryginaly w tej cenie to chetnie zamowie te kable + kopulka + palec.
natomiast co do kopułki i palca twierdzimy że najlepszy jest orginał
smutne ale sprawdzone
najmniej sie wypala i zawsze mozna wyczyscić
a uwierz mi topimy "piecyki" dość często
Faktycznie juz chodzi (ale dziwacznie; kto ta strone pisal?!); no i tanio maja! 42.46zl + wysylka. Tylko jest napisane ze to kable silikonowe....danielpoz pisze:
mi stronka dziala
nie wiem czy jest w srodku plecionka bo nie przecinalem mialem stare skryszale kable i kupilem z tej firmy i jest ok
wysylaja koszt to jak pamietam 15zl a kable kosztowaly 40pare zlotych

Radek zwany TReneR

-
Problem polega na tym, że rynek w Polsce został jakiś czas temu zalany "oryginalnymi" tureckimi/chińskimi produktami i stąd spadek popularności. Trafiają się komplety świec, które mają przebicie tuż po wyjęciu z pudełka. Masakra - żółtki podrabiają wszystko i teraz padło na Boscha. Problem nie dotyczy tylko Boscha ale ostatnio była akcja, że do Timkena Polska wrócono ciężarówkę łożysk reklamując je jako syfilis. Fabryka dała kilka do labolatorium gdzie okazało się, że firma zamówiła te łożyska u Kitajców i popakowała w Polsce do pudełek Timkena i chciała wyłudzić zwrot kasy. Łożyska nie różniły się niczym od polskich ale były z gównolitu. Dopiero na laborce sprawdzili kąty szlifowania i ślady jakie zostają na łożyskach polskich i kitajskich po obróbce i sprawa pękła. Po prostu nie wolno kupować podejrzanie tanich produktów ! Chytry traci podwójnie.