MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT
Moderator: Mroczny
-
lisiurski
-

autor: lisiurski » wt gru 27, 2011 7:48 am
"Bo ofrojd to nie je rurka z kremem ani nie gilgotki, ostry...."
Uaz z uazowołgą a nie z andorią
-
Plush
-

Tak to wyglądało...
Rurka już wspawana i jak na razie wszystko działa normalnie, błędów nie ma

Pozdrawiam
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15
-
pezet
-

Kurlwa...
Ja dzisiaj móię koledze, że mi w nocy już 3 komplety kołpaków zajebali, a on na to, żebym się cieszył, że mi katalizatora albo dpf nie wycięli. (dpf-a zresztą nie mam).
Mói że na forum volvo piszą o wyciętych dpf-ach i że obcinają to jakimiś nozycami do rur.
Jeżeli udoskonalasz coś dostatecznie długo, na pewno to spier.olisz...
-
decc

- Lokalizacja: Radziejowice - okolice, Patrol Y60 '89 krótki, RD28T'98 TD-6 intercooler, OME+2" @MT33"
Plush pisze:Pytanie podstawowe czy można w tym miejscu wstawić rurkę żeby nie dać znowu zarobić tym sku.wysynom?
Niestety garażu nie ma i nie zapowiada się żeby był :/
Chełm to chyba małe miasto. Przejdź się po skupach złomu, może znajdziesz, bo dosyć charakterystyczny jest.
"Nic od Was nie można się dowiedzieć (każdy dla siebie, zakłamane chamy)"
-
scuaz
-

decc pisze:
Chełm to chyba małe miasto. Przejdź się po skupach złomu, może znajdziesz, bo dosyć charakterystyczny jest.
wbrew pozorom jednak pare złomów jest
i raczej niesądze co by na złomie katy były składowne w widocznym miejscu (pewnie chowają bo i in by kradli)
ale zawsze można spróbować
tak się zastanawiam jak by akurat właściciel miał pilną potrzebe wyjazdu i wskakuje do auta chrum i rusza a delikwęt siedzi pod autem
pewnioe jak by mu się coś stało to jednak właściciel auta był by ścigany a nie złodziej , a szkoda gadać
y61 tb42 króciak jest
gu4 3.0 króciak jest
-
maristez

-
Kontaktowanie:
autor: maristez » wt sty 03, 2012 8:39 pm
tak w temacie za kata z T4 2.5Tdi posrednik taki co jeździ od warsztatu do warsztatu i skupuje dal mi 700 albo 800 zł nie pamietam. juz z rok bedzie jak z rurka wspawana smigam. jest git ale nie jechac z tym do niemiec. jak zobacza tylko ze dymka auto pusci to masz konkretna kare jak stwierdza brak kata. u nas w teori tez nie powinien przejsc przegladu.
pozatym oni moga sprzedawac same srodki. sam proszek. nieraz lepsza kase daja po analizie niz za caly kat. jak ktos chce to mam namiar w zielonej g na taki skup.
zwlaszcza przy zakupie auta polecam sprawdzic czy jest kat.
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
-
kacper44

autor: kacper44 » wt sty 17, 2012 5:01 pm
scuaz pisze:decc pisze:
wbrew pozorom jednak pare złomów jest
i raczej niesądze co by na złomie katy były składowne w widocznym miejscu (pewnie chowają bo i in by kradli)
ale zawsze można spróbować
tak się zastanawiam jak by akurat właściciel miał pilną potrzebe wyjazdu i wskakuje do auta chrum i rusza a delikwęt siedzi pod autem
pewnioe jak by mu się coś stało to jednak właściciel auta był by ścigany a nie złodziej , a szkoda gadać
Złomy u nas nie skupują...
Chyba, że na Okszowskiej. Skupują po mieście takie łepki spod Chełma. Ze Strachosławia chyba...
Nie żebym kogoś oskarżał, bo się włos jeży, że prócz ropy ze zbiornika jumają katalizatory

Pajero 2,8TD LWB, bodylift 2'' i MT 33x12,5''
-
Plush
-

Dostałem już z policji pismo że sprawa została umorzona z powodu niewykrycia sprawcy....
No cóż, kata już mi nie ukradną bo rurka jest, więc teraz ciekawe co następne :/
Co za porąbany świat...
Pozdrawiam
Plush
GG: 12108
Vitara '91 1,6B Fedima 31/10.5/15