Jak to jest z tym Jeepem?
Moderator: Mroczny
boris.blank pisze:Bo zmierzyłem miarką.
Pod żaden kamień się nie chowaj ! To tylko świadczy o tym , że "miarkę" masz taką jak tzreba : albo całe 100 gram , albo piłeś prosto z butelki (hejnał znaczy grywasz , hejnał ) .

A tak poważnie , to kiedy Mykelo miał jeszcze swojego dwudrzwiowego strucla można było zauważyć , że całe kawały poszycia na błotnikach tylnych są kurewsko rozlatane (wynika to z tego że są dużo większe niż w pięciodrzwiówca) . Oczywiście nie świadczy to o sztywności całej bydy , ale po wierzchu wszystko jest bardziej miekkie .
A co do wsiadania na tylne siedzenia , to w pięciodrzwiowym żeby wejść do tyłu , kiedy się ma więcej niż 175 cm wzrostu tzreba się nazywać Nadia Komaneczi . Nie mniejsza bryndza niż w dwudrzwiowym .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
-
Matko Bosko Indiańsko mnie broń od nabijania sięboris.blank pisze:Możesz się nabijać ale teraz będę miał natręctwo - co widzę Jepka to się skrobię w głowę skąd moja pewność w temacie. Nieważne; i tak jak mnie obudzicie o 2-giej w nocy i zapytacie ile jest krótszy 3-drzwiowy od 5-cio - bez zająknięcia odpowiem 32cm ale pobobno takie rzeczy mijają z czasem.

Tak sobie tylko zakasztaniłem .

W dziedzinie technicznej nie pozwolę sobie na nabijanie się , albowiem powiadam wam : za mało doświadczony jeszcze w te klocki jestem .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
Stiopa
bo Ci bede musial wdupcyc
czemu sie napierdalasz ze s.p strucla? blotnikow to on akurat nie mial rozlatanych - ale cala reszte tak
no
ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi, a u Stiopy w 5d trza miec brzuszek jak STIWENSIGAL zeby wepchnac dupsko
no
Stiopa kiedy
po jakims ruskim wspolnie spozytym spirytusie?
bo Ci bede musial wdupcyc

czemu sie napierdalasz ze s.p strucla? blotnikow to on akurat nie mial rozlatanych - ale cala reszte tak

no
ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi, a u Stiopy w 5d trza miec brzuszek jak STIWENSIGAL zeby wepchnac dupsko

no

Stiopa kiedy

mykelo
krakuff
you're nobody til somebody kills you
krakuff
you're nobody til somebody kills you
-
Trzeba było szybko do auta wskoczyć , drzwi zamknąć (żeby można było później powiedzieć , że się wołania nie słyszało ) i w sandał do przoduboris.blank pisze:A ile osób wyskakując z tyłu 3d bronowało zębami podłoże (jedna nóżka została w pasachmykelo pisze: ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi...). Moja teściowa tak raz poleciała, że aż dzisiaj mnie serce boli jak to wspomnę.

To by jeszcze oprócz bronowania i orka była .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93
Mykelo napisał :
A spirytusu ruskiego chlali nie będziemy bom go do spryskiwaczy na zimę wlał . Teraz my już Europa to i wóda w sklepach tania jest . Nie będziemy się wynalazkami katowali . Jako patrioci z krwi i kości , napijemy się dobrej , polskiej , czystej wódeczki .

No może źle określiłem błotniki , ale pamiętam jak oglądaliśmy , że całe boczki na tylnymi kołami jakieś takie miękuchne były . I wcale nie dla tego że zgnite tylko tak po prostu miały .blotnikow to on akurat nie mial rozlatanych - ale cala reszte tak
A spirytusu ruskiego chlali nie będziemy bom go do spryskiwaczy na zimę wlał . Teraz my już Europa to i wóda w sklepach tania jest . Nie będziemy się wynalazkami katowali . Jako patrioci z krwi i kości , napijemy się dobrej , polskiej , czystej wódeczki .

Stiopa
XJ Sport '93
XJ Sport '93