Jak to jest z tym Jeepem?

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Awatar użytkownika
homikk

Post autor: homikk » pt paź 22, 2004 7:26 pm

Benzyny rzecz jasna
XJ 4.0 92 był, teraz jest XJ tyle, że 900 bobber

GG 3814878

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pn paź 25, 2004 7:06 am

boris.blank pisze:Bo zmierzyłem miarką.

Pod żaden kamień się nie chowaj ! To tylko świadczy o tym , że "miarkę" masz taką jak tzreba : albo całe 100 gram , albo piłeś prosto z butelki (hejnał znaczy grywasz , hejnał ) .

:)21 :)21 :)21

A tak poważnie , to kiedy Mykelo miał jeszcze swojego dwudrzwiowego strucla można było zauważyć , że całe kawały poszycia na błotnikach tylnych są kurewsko rozlatane (wynika to z tego że są dużo większe niż w pięciodrzwiówca) . Oczywiście nie świadczy to o sztywności całej bydy , ale po wierzchu wszystko jest bardziej miekkie .
A co do wsiadania na tylne siedzenia , to w pięciodrzwiowym żeby wejść do tyłu , kiedy się ma więcej niż 175 cm wzrostu tzreba się nazywać Nadia Komaneczi . Nie mniejsza bryndza niż w dwudrzwiowym .

:D :D :D
Stiopa
XJ Sport '93

boris.blank

Post autor: boris.blank » pn paź 25, 2004 7:22 am

Możesz się nabijać ale teraz będę miał natręctwo - co widzę Jepka to się skrobię w głowę skąd moja pewność w temacie. Nieważne; i tak jak mnie obudzicie o 2-giej w nocy i zapytacie ile jest krótszy 3-drzwiowy od 5-cio - bez zająknięcia odpowiem 32cm ale pobobno takie rzeczy mijają z czasem. :)21

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » pn paź 25, 2004 7:59 am

boris.blank pisze:Możesz się nabijać ale teraz będę miał natręctwo - co widzę Jepka to się skrobię w głowę skąd moja pewność w temacie. Nieważne; i tak jak mnie obudzicie o 2-giej w nocy i zapytacie ile jest krótszy 3-drzwiowy od 5-cio - bez zająknięcia odpowiem 32cm ale pobobno takie rzeczy mijają z czasem. :)21
Matko Bosko Indiańsko mnie broń od nabijania się !!
Tak sobie tylko zakasztaniłem . :D :D :D
W dziedzinie technicznej nie pozwolę sobie na nabijanie się , albowiem powiadam wam : za mało doświadczony jeszcze w te klocki jestem .

:D :D :D
Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
mykelo

Post autor: mykelo » pn paź 25, 2004 8:27 pm

Stiopa

bo Ci bede musial wdupcyc :)21

czemu sie napierdalasz ze s.p strucla? blotnikow to on akurat nie mial rozlatanych - ale cala reszte tak :)21

no

ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi, a u Stiopy w 5d trza miec brzuszek jak STIWENSIGAL zeby wepchnac dupsko :)21

no
:)21

Stiopa kiedy :o po jakims ruskim wspolnie spozytym spirytusie?
mykelo
krakuff

you're nobody til somebody kills you

boris.blank

Post autor: boris.blank » pn paź 25, 2004 8:36 pm

mykelo pisze: ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi...
A ile osób wyskakując z tyłu 3d bronowało zębami podłoże (jedna nóżka została w pasach :)21 ). Moja teściowa tak raz poleciała, że aż dzisiaj mnie serce boli jak to wspomnę.

Awatar użytkownika
mykelo

Post autor: mykelo » pn paź 25, 2004 8:37 pm

ojojoj

jak Tesciowa to mnie tez zabolalo :)21

no
mykelo
krakuff

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » wt paź 26, 2004 7:47 am

boris.blank pisze:
mykelo pisze: ogolnie do Syfow sie hujowo wsiada do tylu. U mnie ( 3d ) mozna sie bylo potknac o pasy i urwac ryj o gore drzwi...
A ile osób wyskakując z tyłu 3d bronowało zębami podłoże (jedna nóżka została w pasach :)21 ). Moja teściowa tak raz poleciała, że aż dzisiaj mnie serce boli jak to wspomnę.
Trzeba było szybko do auta wskoczyć , drzwi zamknąć (żeby można było później powiedzieć , że się wołania nie słyszało ) i w sandał do przodu !!
To by jeszcze oprócz bronowania i orka była .

Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » wt paź 26, 2004 7:51 am

Mykelo napisał :
blotnikow to on akurat nie mial rozlatanych - ale cala reszte tak
No może źle określiłem błotniki , ale pamiętam jak oglądaliśmy , że całe boczki na tylnymi kołami jakieś takie miękuchne były . I wcale nie dla tego że zgnite tylko tak po prostu miały .

A spirytusu ruskiego chlali nie będziemy bom go do spryskiwaczy na zimę wlał . Teraz my już Europa to i wóda w sklepach tania jest . Nie będziemy się wynalazkami katowali . Jako patrioci z krwi i kości , napijemy się dobrej , polskiej , czystej wódeczki .

Stiopa
XJ Sport '93

Awatar użytkownika
mykelo

Post autor: mykelo » wt paź 26, 2004 8:42 pm

kiedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)23 :)23 :)23 :)23 :)23

daj Wodzu cynka a armia za Toba pojdzie :)21

no
mykelo
krakuff

Awatar użytkownika
Stiopa

Post autor: Stiopa » śr paź 27, 2004 7:11 am

mykelo pisze:kiedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :)23 :)23 :)23 :)23 :)23

daj Wodzu cynka a armia za Toba pojdzie :)21

no
No ten tydzień to odpada bo zaduszki trzeba odprawiać ale w przyszłym to już koniecznie . :D :D :D
Stiopa
XJ Sport '93

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”