Jeep Liberty 3,7 l. Pytanie
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
Re: Jeep Liberty 3,7 l. Pytanie
Ja w lesie nie mam żadnych kłopotów. Do tej pory śmigam golfem II i jest nieźle Czasami tylko jak trochę dłużej deszcz popada, to błotko się robi, no i zimą te 4X4 jest niezbędne. Przerabiałem Nissana Patrola Station wagon 3.3D, super auto, proste jak konstrukcja cepa. Niestety musiałem zmienić, ponieważ sytuacja tego wymagała. Teraz potrzebuję samochodu, który będzie spełniał funkcje rodzinne i służbowe, no i będzie 4X4.
No to KJ będzie dobrym wyborem.
-
- jestem tu nowy...
Dziękuję wszystkim za podpowiedzi. Pozdrawiam.
-
- jestem tu nowy...
Chciałem zakończyć temat.
Proponowaliście XJ, ja szukałem KJ, a wyszło jak zawsze WJ. Niedawno kupiłem Wujka z 2004, 4.0 benzyna, Laredo, reduktor selec trac. Chciałem podziękować za wszystkie sugestie i rady.

Proponowaliście XJ, ja szukałem KJ, a wyszło jak zawsze WJ. Niedawno kupiłem Wujka z 2004, 4.0 benzyna, Laredo, reduktor selec trac. Chciałem podziękować za wszystkie sugestie i rady.

- kulkagsx1200
bardzo dobry wybor , jesli chodzi o silnik i ukl.napedowy
jednak zj czy xj to jest klimat , WJ - hmmm , rzecz gustu
jakby ktos szukal wj 4.7powertech to bede mial na dniach namiar na auto ktore kupowalem ok 2 lata temu
jednak zj czy xj to jest klimat , WJ - hmmm , rzecz gustu

jakby ktos szukal wj 4.7powertech to bede mial na dniach namiar na auto ktore kupowalem ok 2 lata temu
jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

cena, kolor,przebieg, kolor skor?
i fotyy
poprosze
i fotyy
poprosze
- kulkagsx1200
nie mam nic jeszcze , dopiero sie dowiedzialem , moze pamietasz , szukalem , i znalazlem kilka km od domu , od kolesia ktory go urzytkowal w austrii, gdzie pracowal , czarny , w tej chwili praktycznie stan nie odbiega od tego w czasie kupna, dolozona jest inst. lpg
auto bezawaryjnie ich wozi , fakt niewiele jezdzi , zona uzytkuje wiekszosc czasu na dojazdy do miasta itp.
auto bezawaryjnie ich wozi , fakt niewiele jezdzi , zona uzytkuje wiekszosc czasu na dojazdy do miasta itp.
jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

karwa tylko nie czarny