Moderator: Mroczny
powiedzial co wiedzialkulkagsx1200 pisze:odnosnie tematuto nie jeep w żizlu jest lipa
tylko silnik diesla w jipie to porazka
[ obojetnie jaki ]
jeep ma swoje silniki -mocne i trwale
Z 1 wadą, zawsze trzeba pamiętać gdzie jest następna stacja bęzynowa, czy nie za dalekokulkagsx1200 pisze:odnosnie tematuto nie jeep w żizlu jest lipa
tylko silnik diesla w jipie to porazka
[ obojetnie jaki ]
jeep ma swoje silniki -mocne i trwale
Przesadzasz....Liroz pisze:
Z 1 wadą, zawsze trzeba pamiętać gdzie jest następna stacja bęzynowa, czy nie za daleko
Bez przesady 90 litrów w baku ZJ na trochę wystarczaLiroz pisze:Z 1 wadą, zawsze trzeba pamiętać gdzie jest następna stacja bęzynowa, czy nie za daleko
maruch pisze:Borgir!
Co ty palisz!!
... Czytaj ze zrozumieniem, słyszałem o takim przypadku, a wraku nie widziałem po nim. Widziałem natomiast MB śakiegoś plaskatego - wiem, że nie w temacie, co to mu korbka wyszła bokiem nie dość, że z bloku, ale i przez błotnik. Ładny widok ... jak we wojnę panie.Radomskie, ale jak pan major woli to Franc ma kamele
Borgir pisze:maruch pisze:Borgir!
Co ty palisz!!
... Czytaj ze zrozumieniem, słyszałem o takim przypadku, a wraku nie widziałem po nim. Widziałem natomiast MB śakiegoś plaskatego - wiem, że nie w temacie, co to mu korbka wyszła bokiem nie dość, że z bloku, ale i przez błotnik. Ładny widok ... jak we wojnę panie.Radomskie, ale jak pan major woli to Franc ma kamele
Pozdr.
No, napewnowilku_grand pisze: A kiedyś silnik 2,1 Peugeota w Cheerokim? Też nie poraża.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość