Witam wszystkich, jestem tu nowy
Moderator: Mroczny
Re: Witam wszystkich, jestem tu nowy
Witam wszystkich.
Witam. Od 1/2 roku jeżdżę WJ ale na forum jestem nowy.
Witam,
tu się chyba jeszcze nie witałem. W kwietniu stałem się posiadaczem, a moja małżowina użytkownikiem JK z 2009r z silnikiem 3,8. Od kwietnia bardzo nie narzekam, chociaż spodziewałem się mniejszych kosztów początkowych.
pozdrawiam
Mateusz
tu się chyba jeszcze nie witałem. W kwietniu stałem się posiadaczem, a moja małżowina użytkownikiem JK z 2009r z silnikiem 3,8. Od kwietnia bardzo nie narzekam, chociaż spodziewałem się mniejszych kosztów początkowych.
pozdrawiam
Mateusz
Ludzi dzielimy na czystych i szczęśliwych 
Titan SE, 2005r, VK56DE
Wrangler JK Sport, 2009r, 3,8

Titan SE, 2005r, VK56DE
Wrangler JK Sport, 2009r, 3,8
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam
Jestem z Dąbrowy Górniczej mam na imię Tomasz interesuję się samochodami terenowymi,
ale do Jeepa mi najbliżej
Witam i pozdrawiam Wszystkich.
Własnie zostaliśmy Mistrzami Świata
Jestem z Dąbrowy Górniczej mam na imię Tomasz interesuję się samochodami terenowymi,
ale do Jeepa mi najbliżej

Witam i pozdrawiam Wszystkich.
Własnie zostaliśmy Mistrzami Świata

- Pan Bestia
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Witam wszystkich, nazywam się Bestia, w zasadzie to Pan Bestia, ale niefortunnie użyłem nicku z forów developerskich - mam nadzieje że mili admini wesprą mnie w poprawieniu tej bzdury.
Buduje sobie właśnie XJ pod kątem wymagającej turystki. Na razie podniosłem go o 6,5 cala na zestawie RC dodałem kółka 33x12,5 BF, następny krok to zderzaki i winda.
W mam nadzieje niedalekiej przyszłości do mojego Zyzia XJ'ta dołączy Patrol GR Y60 z przeznaczeniem ciężko przeprawowego przepychania błota do którego szkoda mi mojego Jeep'a.
Jak na razie doświadczenie off-roadowe jest u mnie nieduże raptem parę razy błoto + Hellowisko 2014 - jako pilot, ale szybko nadrabiam
Mogę już wspomóc wiedzą jeżeli chodzi o wsadzanie liftu RC 6,5 wiedzę elektromechaniczną również buduję od podstaw
Nie będę pisał że mam nadzieje, a napiszę że z całą pewnością do rychłego zobaczenia w błocie.
Buduje sobie właśnie XJ pod kątem wymagającej turystki. Na razie podniosłem go o 6,5 cala na zestawie RC dodałem kółka 33x12,5 BF, następny krok to zderzaki i winda.
W mam nadzieje niedalekiej przyszłości do mojego Zyzia XJ'ta dołączy Patrol GR Y60 z przeznaczeniem ciężko przeprawowego przepychania błota do którego szkoda mi mojego Jeep'a.
Jak na razie doświadczenie off-roadowe jest u mnie nieduże raptem parę razy błoto + Hellowisko 2014 - jako pilot, ale szybko nadrabiam

Mogę już wspomóc wiedzą jeżeli chodzi o wsadzanie liftu RC 6,5 wiedzę elektromechaniczną również buduję od podstaw

Nie będę pisał że mam nadzieje, a napiszę że z całą pewnością do rychłego zobaczenia w błocie.
Ostatnio zmieniony czw mar 12, 2015 10:00 am przez Pan Bestia, łącznie zmieniany 1 raz.
Zyziu - XJ 98r. - 4.0 Zabawa 4x4
Dyziu - Y61 98r. - 2.8 Wyprawy
Hyziu - LJ70 90r. - 2,4 Challenge
Dyziu - Y61 98r. - 2.8 Wyprawy
Hyziu - LJ70 90r. - 2,4 Challenge
Witam serdecznie. Jestem tu nowy mam na imię Piotrek mieszkam w Pszczynie na Śląsku i stałem się posiadaczem Jeep Liberty 3.7 2005r. Jeżeli wybrałem nie odpowiedni dział to przepraszam, jeżeli wybrałem odpowiedni to się cieszę jednakże nie zmieni to faktu, że wszystkich ciepło pozdrawiam.
peper
Liberty 4x4
Liberty 4x4
- MotoWicher
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich
Witam wszystkich, a w szczególności tych z Opola i okolic
Siemanko wszystkim 

Witam wszystkich jestem Tomasz pochodzę z podlasia i mieszkam nad malowniczą rzeką Czarna Hańcza
! niestety nie posiadam jeszcze jeep ale poszukuję namiętnie Wranglera! pozdrawiam wszystkich forumowiczów

Powitać, na co dzień śmigam MLem, a szukam coś do zabawy i taplania w lekkim błoćku - XJ jak znalazł 

W163 ML500
LJ78
LJ78
dobry wybór 

Witam Wszystkich forumowiczów!
-
- jestem tu nowy...
Witam wszystkich, " chorba" nawróciła i znów mam Jeep-a:)
Witam wszystkich Forumowiczów
Pozdrawiam Rafał z Łodzi.
Pozdrawiam Rafał z Łodzi.
Jeep ZJ 1993 4.0L, lift 2,5, poszerzenia nadkoli i dystanse 50mm, 4 palniki ksenonowe na dachu.
hej,
witam wszystkich forumowiczów, jestem od dawna na jeep.org.pl, wcześniej miałem 2 XJ-ty, aktualnie WK2, za jakiś czas będę się rozglądał za kolejnym autem przeprawowo-turystycznym
Jestem ze Szczecina
witam wszystkich forumowiczów, jestem od dawna na jeep.org.pl, wcześniej miałem 2 XJ-ty, aktualnie WK2, za jakiś czas będę się rozglądał za kolejnym autem przeprawowo-turystycznym

Jestem ze Szczecina
-
- jestem tu nowy...
Siemka jestem nowy
Jakiś rok temu zakupiłem WJ v8
Póki co po czarnym i lekki teren przez rok zero problemów z użytkowaniem.
Pozdrowienia z Łodzi

Jakiś rok temu zakupiłem WJ v8
Póki co po czarnym i lekki teren przez rok zero problemów z użytkowaniem.
Pozdrowienia z Łodzi
Cześć!
Jestem Łukasz, z Gdańska, w posiadaniu Nivki, ale marzy mi się XJ
Jakby ktoś miał namiar na jakiś sensowny egzemplarz na sprzedaż to z chęcią się przyjrzę
Pozdrawiam!
Jestem Łukasz, z Gdańska, w posiadaniu Nivki, ale marzy mi się XJ

Jakby ktoś miał namiar na jakiś sensowny egzemplarz na sprzedaż to z chęcią się przyjrzę

Pozdrawiam!
Niva 2000r., 1.7SPI, bez LPG
Witajcie w tym dziale bo na forum jestem od dawna 
Sercem zawsze GAZ-ers bo kupę lat jeździłem GIE-zami i kawał Europy nimi zjeździliśmy - ekipą pięciu Giezów. Był Wertep Klub, były rajdy Wertep nawet Giez do ślubu mnie powiózł
Potem przyszło Disco 2000TDI i złe też nie było...
A obecnie po latach poszukiwań mam pięknego jak dla mnie WJ (fachowcy powiedzą WG bo to 2,7 CRD Europa). No więc jeżdżę teraz jeszcze dziewiczym WJ i dodatkowo czasem latam w Teamie Toyota 4x4...
To tyle krótkiego OR CV, miło mi Was powitać w tym dziale

Sercem zawsze GAZ-ers bo kupę lat jeździłem GIE-zami i kawał Europy nimi zjeździliśmy - ekipą pięciu Giezów. Był Wertep Klub, były rajdy Wertep nawet Giez do ślubu mnie powiózł

Potem przyszło Disco 2000TDI i złe też nie było...
A obecnie po latach poszukiwań mam pięknego jak dla mnie WJ (fachowcy powiedzą WG bo to 2,7 CRD Europa). No więc jeżdżę teraz jeszcze dziewiczym WJ i dodatkowo czasem latam w Teamie Toyota 4x4...
To tyle krótkiego OR CV, miło mi Was powitać w tym dziale

KOJAK (Wertep Klub Wawa)
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD
Myślami GAZ-ers, były dwa GIEZ-y, Disco 200TDI a teraz jest WJ 2,7CRD