Jaki grand cherokee?
Moderator: Mroczny
Re: Jaki grand cherokee?
Do tego co potrzebujesz to wystarczy:
1. Lift 2-3 cale byle nie podkladki, odpowiednio dlugie sprezyny i dobre amory.
2. Opony 31-31 cale, czy MT czy AT sam sie zastanow. Jesli bedziesz wiecej spedzal czasu na czarnym to AT
I to tyle z motania na poczatek. Z biegiem czasu zobaczysz co dalej i czy wogole bedzie sens ladowac od uja kasy na auto, ktorym wyjedziesz w ciezszy teren dwa razy w miesiacu.
2. Opony 31-31 cale, czy MT czy AT sam sie zastanow. Jesli bedziesz wiecej spedzal czasu na czarnym to AT
I to tyle z motania na poczatek. Z biegiem czasu zobaczysz co dalej i czy wogole bedzie sens ladowac od uja kasy na auto, ktorym wyjedziesz w ciezszy teren dwa razy w miesiacu.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Jak będziesz jeździł sam to kup sobie jeszcze wyciągarkę i jeździć zobaczysz czego brakuje. Moze stwierdzisz że pasuje jakąś bańkę z wodą bo masz brudne ręce lub że drzwi trzeba wyciąć bo masz za czyste ręce 

NO I JEST RZOPA
- Blackbear
- Kontaktowanie:
Stylistyka outdoor/indoor. Taka "babska" fanaberia.Sygma pisze:a co nie przekonuje w XJ ?

Ale kolega z pracy ma, to go poproszę by mi dał poprowadzić. Może jednak zaiskrzy?

Wczoraj kolega dał mi swoje audi a4 w automacie, byłem wniebowziety! Automatem ofkors
Adamek pisze:Do tego co potrzebujesz to wystarczy:

Tak, masz rację. Na początek planowałem właśnie używane AT lub co tam by miał kupiony. W późniejszym czasie może jeden komplet szosowych a drugi Mt/extreme. Na osobnych obręczach oczywiście

Było Pajero, jest Galant
tylko niech będzie ten XJ sprawny technicznie...Blackbear pisze:Stylistyka outdoor/indoor. Taka "babska" fanaberia.Sygma pisze:a co nie przekonuje w XJ ?![]()
Ale kolega z pracy ma, to go poproszę by mi dał poprowadzić. Może jednak zaiskrzy?![]()
Wczoraj kolega dał mi swoje audi a4 w automacie, byłem wniebowziety! Automatem ofkors
a wnętrze ?
tak wygląda w moim :

łojezuSygma pisze:tak wygląda w moim :

weź no normalną sztychówkę i siekierę a nie te pi pi pi (bi mię tu zaraz kto pozwie)

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
Za czysto. 

bo po myjni 
po wyjeździe wygląda trochę inaczej...
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... 4560_o.jpg

po wyjeździe wygląda trochę inaczej...
https://scontent-fra.xx.fbcdn.net/hphot ... 4560_o.jpg
W sumie tez czysty. Moj przewaznie wygladal tak.

A propo, mialem identyczny srodek.

A propo, mialem identyczny srodek.
tapicerka w kolorze błota fajna rzecz ja mam szarą i brudna cały czas
NO I JEST RZOPA
A potem przy pomocy wody zdatnej do picia umyjecie ten gnój.
Pomyślcie wtedy o dzieciach cierpiących pragnienie ...

... transporter GV XL7 2.0HDI 6,68l/100km nurza się w zieloność i jak łódka brodzi ...
To prawda, w poprzednim xjocie mialem szara i trudno utrzymac ja we wzglednej czystosci. Niemniej ta sraczkowata mi sie nie podoba za bardzo.Aśka&Kuba pisze:tapicerka w kolorze błota fajna rzecz ja mam szarą i brudna cały czas

Akurat wtedy oddalem bloto naturze, umylem pipa w strumieniu w lesie. To chyba tez nie dobrze bo kilka rybek zdechlo.suzi4WD pisze:A potem przy pomocy wody zdatnej do picia umyjecie ten gnój.
suzi4WD pisze:łojezuSygma pisze:tak wygląda w moim :
![]()
weź no normalną sztychówkę i siekierę a nie te pi pi pi (bi mię tu zaraz kto pozwie)

Tobie ktoś płaci za przypierdalanie się ? Da się z tego wyżyć ? Odpal namiar, ja też chcę na tym pozarabiać...

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Adamek... no to mnie tym pierwszy zdjęciem grubo przeskoczyłeś
Jeszcze nie miałem jeszcze aż tak zachlapanego auta....
... pewnie dlatego, że mam AT'ki i nie mam windy.. więc nie pcham się tam, gdzie nie dam rady wyjechać z małą pomocą

Jeszcze nie miałem jeszcze aż tak zachlapanego auta....
... pewnie dlatego, że mam AT'ki i nie mam windy.. więc nie pcham się tam, gdzie nie dam rady wyjechać z małą pomocą

- Blackbear
- Kontaktowanie:
Koledzy. Pokazujecie polifty xj! Do przedlifta nam niesmak, co pisałem już wcześniej. Z zewnątrz może różnice kosmetyczne, ale środek diametralnie...
Było Pajero, jest Galant
przedlift jest bardziej... amerykański. ma swój klimat dla tych co lubią amerykańską motoryzację
polift już bardziej europejski
polift już bardziej europejski
Łopata i siekiera raczej takie nieużywane.
Lepiej sprawdza się maczeta.
Może swój obfotografuję?

Lepiej sprawdza się maczeta.
Może swój obfotografuję?
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
dostałem to na urodziny od żony
ale szpadel jest już rozdziewiczony ...
kiedy zawiodły wyciągarki

ale szpadel jest już rozdziewiczony ...
kiedy zawiodły wyciągarki

Chcesz umowę na zastępstwo?misman pisze:suzi4WD pisze:łojezuSygma pisze:tak wygląda w moim :
![]()
weź no normalną sztychówkę i siekierę a nie te pi pi pi (bi mię tu zaraz kto pozwie)![]()
Tobie ktoś płaci za przypierdalanie się ? Da się z tego wyżyć ? Odpal namiar, ja też chcę na tym pozarabiać...
To od jutra.

Suzi, Ty powinienes sobie zmienic nazwe na "tetryk" 

Suzi jest niepowtarzalny i cieszymy się, że jest z nami a nie z nimi.
Kimkolwiek nimi są.

Kimkolwiek nimi są.

Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
Problem w tym, ze on nie jest ani z nami , ani z nimi. 

Jesteś naocznym świadkiem przemiany spokojnego i wykształconego człenia w przeciwnika systemu.Adamek pisze:Suzi, Ty powinienes sobie zmienic nazwe na "tetryk"
Systemu który ten człenio obserwuje od lat, który okazał się być skurwiały do granic.

No ale co ? Myslisz, ze tylko ty masz wkurwa ? Trza jakos z tym zyc, choc ja w sumie nie wypowiadam sie, bo z tego syfu spierdolilem. Niemniej wcale nie sa mi obojetne losy kraju, bo jako taki mnie sie podobuje bardzo. Ludzie juz niestety nie bardzo.suzi4WD pisze:Jesteś naocznym świadkiem przemiany spokojnego i wykształconego człenia w przeciwnika systemu.Adamek pisze:Suzi, Ty powinienes sobie zmienic nazwe na "tetryk"
Systemu który ten człenio obserwuje od lat, który okazał się być skurwiały do granic.