Witajcie czy wy tak też macie
Moderator: Mroczny
Witajcie czy wy tak też macie
Witam wszystkich mam takie oto nietypowe pytanie a mianowicie czy wy też tak macie w swoich jeep wj czy jak się jedzie 130-140 km/h to w samochodzie wydaje się jakby drzwi były niedomknięte jak by chulal wiatr i szumiało a drzwi są zamknięte czy wy też tak macie a kolejna rzecz to od strony pasażera z prawej strony wieje wiatre zimne powietrze jak to wyeliminować mimo że nawiew jest na maksa na ciepłe powietrze. I jeszcze jedno pytanie czy wasz jeep wj z silnikami 4,7 też tak słabo grzeje bo jak miałem audi to można było na krótki rękaw siedzieć jaka moje być przyczyną czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania gdyż nurtuje mnie to i bardzo proszę osoby które mają zgryźliwie odpowiadać niech się nie wypowiadają.
Re: Witajcie czy wy tak też macie
1. Zapytaj w serwisie o gąbeczki do wyciszania. Wraz z instrukcją możesz sobie dokupić fabryczny zestaw.
2. Gdzie masz na dachu belki, jak z przodu to będzie huczeć.
3. Masz do wymiany blendorsy. Internet prawdę Ci powie.
2. Gdzie masz na dachu belki, jak z przodu to będzie huczeć.
3. Masz do wymiany blendorsy. Internet prawdę Ci powie.
Zdrapek i poharatka
nic takiego nie mam, nic nie wyje, dobrze dmucha nawet przy 160km/hKamiloo pisze: ↑pn lut 26, 2018 9:26 pmWitam wszystkich mam takie oto nietypowe pytanie a mianowicie czy wy też tak macie w swoich jeep wj czy jak się jedzie 130-140 km/h to w samochodzie wydaje się jakby drzwi były niedomknięte jak by chulal wiatr i szumiało a drzwi są zamknięte czy wy też tak macie a kolejna rzecz to od strony pasażera z prawej strony wieje wiatre zimne powietrze jak to wyeliminować mimo że nawiew jest na maksa na ciepłe powietrze. I jeszcze jedno pytanie czy wasz jeep wj z silnikami 4,7 też tak słabo grzeje bo jak miałem audi to można było na krótki rękaw siedzieć jaka moje być przyczyną czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania gdyż nurtuje mnie to i bardzo proszę osoby które mają zgryźliwie odpowiadać niech się nie wypowiadają.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Kamilo zacznij pisać z interpunkcją to będzie mniejszy świst.
Zbowid

U mnie lekko słychać przez drzwi kierowcy. Przypuszczam, że trzeba by gumy od drzwi wymienić. Wiek robi swoje
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam