Witajcie czy wy tak też macie

MJ, CJ, YJ, TJ, XJ, KJ, KK, WJ, ZJ, XK, WK, WH, JK, JL, JT

Moderator: Mroczny

Kamiloo
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Witajcie czy wy tak też macie

Post autor: Kamiloo » pn lut 26, 2018 9:26 pm

Witam wszystkich mam takie oto nietypowe pytanie a mianowicie czy wy też tak macie w swoich jeep wj czy jak się jedzie 130-140 km/h to w samochodzie wydaje się jakby drzwi były niedomknięte jak by chulal wiatr i szumiało a drzwi są zamknięte czy wy też tak macie a kolejna rzecz to od strony pasażera z prawej strony wieje wiatre zimne powietrze jak to wyeliminować mimo że nawiew jest na maksa na ciepłe powietrze. I jeszcze jedno pytanie czy wasz jeep wj z silnikami 4,7 też tak słabo grzeje bo jak miałem audi to można było na krótki rękaw siedzieć jaka moje być przyczyną czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania gdyż nurtuje mnie to i bardzo proszę osoby które mają zgryźliwie odpowiadać niech się nie wypowiadają.

Awatar użytkownika
s3R

Re: Witajcie czy wy tak też macie

Post autor: s3R » ndz mar 11, 2018 8:39 pm

1. Zapytaj w serwisie o gąbeczki do wyciszania. Wraz z instrukcją możesz sobie dokupić fabryczny zestaw.
2. Gdzie masz na dachu belki, jak z przodu to będzie huczeć.
3. Masz do wymiany blendorsy. Internet prawdę Ci powie.
Zdrapek i poharatka

klucz13

Kontaktowanie:

Post autor: klucz13 » ndz mar 11, 2018 8:49 pm

Kamiloo pisze:
pn lut 26, 2018 9:26 pm
Witam wszystkich mam takie oto nietypowe pytanie a mianowicie czy wy też tak macie w swoich jeep wj czy jak się jedzie 130-140 km/h to w samochodzie wydaje się jakby drzwi były niedomknięte jak by chulal wiatr i szumiało a drzwi są zamknięte czy wy też tak macie a kolejna rzecz to od strony pasażera z prawej strony wieje wiatre zimne powietrze jak to wyeliminować mimo że nawiew jest na maksa na ciepłe powietrze. I jeszcze jedno pytanie czy wasz jeep wj z silnikami 4,7 też tak słabo grzeje bo jak miałem audi to można było na krótki rękaw siedzieć jaka moje być przyczyną czy ktoś może mi odpowiedzieć na moje pytania gdyż nurtuje mnie to i bardzo proszę osoby które mają zgryźliwie odpowiadać niech się nie wypowiadają.
nic takiego nie mam, nic nie wyje, dobrze dmucha nawet przy 160km/h
:)21
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » ndz mar 11, 2018 8:59 pm

Kamilo zacznij pisać z interpunkcją to będzie mniejszy świst.
Zbowid

Gniew
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: Gniew » czw maja 17, 2018 1:39 pm

U mnie lekko słychać przez drzwi kierowcy. Przypuszczam, że trzeba by gumy od drzwi wymienić. Wiek robi swoje
Piwa i pacierza nigdy nie odmawiam

ODPOWIEDZ

Wróć do „Jeep”