Co to za wersja Country Club - cherokee '91, 4.0
Moderator: Mroczny
Co to za wersja Country Club - cherokee '91, 4.0
Jak w temacie
- Discotheque
-
hmmmmm....bartosiak pisze:oraz wstrętne inkrustacje drewnem jak w stodole albo stajni..

mam wersje country

co do siedzen to faktycznie byly straszne - sprzedalem zaraz po kupnie syfa i zalozylem skorki od limiteta

a co do country to zaczeli je robic w 1994 roku

- nie mial skorzanych siedzen -
- nie mial konsoli dachowej - kupilem osobno
- nie ma regulacji swiatel przednich
- nie ma regulacji pasow

- ... i jeszcze paru pierdulek nie ma - a w limited byly

no...

"G" -> G-UNIT - producentka adrenaliny...
LC J200 V8 '11 -> dupowozik...
A masz foty tych paskudnych? Czym byly pokryte?XJeep pisze: co do siedzen to faktycznie byly straszne - sprzedalem zaraz po kupnie syfa i zalozylem skorki od limiteta![]()
XJeep pisze: - nie ma regulacji swiatel przednich
- nie ma regulacji pasow![]()

Tia - postep przez danie kroku wstecz, co?XJeep pisze: - ... i jeszcze paru pierdulek nie ma - a w limited bylyale sie skonczyly wraz z GRANDEM
no...
- Discotheque
-
-
- Discotheque
-
-
-
Gdyby ktos wiedział gdzie są takie inkrustacje (chodzi mi o te na konsoli po prawej gdzie jest schowek) ito byłbym skłonny zanabyć i widziałem takie ładne drewniane uchwyty do drzwi. Może jakis link do usa store ci maja tego badziewia kopy.bartosiak pisze:oraz wstrętne inkrustacje drewnem jak w stodole albo stajni..
XJ90 ltd 4.0
Gaz 69M 2.2D (wspomnienie)
w poszukiwaniu k160 3.3d
Gaz 69M 2.2D (wspomnienie)
w poszukiwaniu k160 3.3d
drewno w aucie to jest luksus stary...Discotheque pisze:buuuuu
XJeep to jakiego Ty masz Irokezajakas zmotana popierdolke a nie Czirokasa
drewno ze stodoly, kowbojskie siedzenia, brak OverHeada,
Limited rulez

odrazu sie czlowiek lepiej czoje jak wsiadzie do auta a tu skora, drewno ...

jak sie czasem przejade z kolego i jak ekne na ten bazdziewski czarny plastik co maja pozostale wersje XJ'a to to dopiero jest stodola

konsole juz mam

co do siedzen to czasem zaluje ze ja sprzedalem, mialy te podstawowa zalete w porownaniu do siedzen skorzanych ze sie nie łamały

kicik w kratke .....
jakos do mnie nie docieral ....

jest taka firma w rogalin ie pod poznaniem - VIP SERVICE chyba ! maja okleiny drewnopodobni do wszystkich autvladimir pisze:Gdyby ktos wiedział gdzie są takie inkrustacje (chodzi mi o te na konsoli po prawej gdzie jest schowek) ito byłbym skłonny zanabyć i widziałem takie ładne drewniane uchwyty do drzwi. Może jakis link do usa store ci maja tego badziewia kopy.bartosiak pisze:oraz wstrętne inkrustacje drewnem jak w stodole albo stajni..

Hola hola Panowie
widziałem pipka XJeepa i chcę Wam powiedzieć, że drewienko w środku jest naprawdę spoko, a na drzwiach jeszcze fajniesze....Sam bym takie zanabył do mojego Limiteda. A XJeep jako słynny na całym forum gadżeciarz i zbieracz tak dozbroił auto, że byście nie poznali, że to Country ( konsola dachowa, siedzienia skórzane) Jedyne co go wyróżnia to szare plastiki dookoła auta...
widziałem pipka XJeepa i chcę Wam powiedzieć, że drewienko w środku jest naprawdę spoko, a na drzwiach jeszcze fajniesze....Sam bym takie zanabył do mojego Limiteda. A XJeep jako słynny na całym forum gadżeciarz i zbieracz tak dozbroił auto, że byście nie poznali, że to Country ( konsola dachowa, siedzienia skórzane) Jedyne co go wyróżnia to szare plastiki dookoła auta...
G-UNIT nowe otwarcie- czas na testy
biggy12@poczta.onet.pl
biggy12@poczta.onet.pl
Te fotele wcale nie sa takie brzydkie! Gdybyscie zobaczyli moje brazowe,tekstylne z wersji sport- toz to dopiero jest paskudztwo. Jestem na kupnie skorzanych, takich ciemno szarych,ale do wersji dwudrzwiowej. Jakby ktos wiedzial to poprosze o info. A czy ktos z was spotkal sie ze skorzana tapicerka w brazowym kolorze?
XJ Country 4.0L, 242, manual, lift 2", LPG II gen. 30x9.5 AT/MT
jeep_user pisze: A XJeep jako słynny na całym forum gadżeciarz i zbieracz tak dozbroił auto, że byście nie poznali, że to Country ( konsola dachowa, siedzienia skórzane) Jedyne co go wyróżnia to szare plastiki dookoła auta...
...ja ci dam gadzeciarza .....

- Discotheque
-
Jeeejuuuu LUDZIE!
Czy nikt wam nie powiedział: "de gustibus non disputandum est"
??
Zawsze i wszędzie tępiłem drewno w samochodzie, nigdy nie lubiłem , lubił nie będę i niic tego nie zmieni!
Tym bardziej , że większośc tego ekstra drewna jest podszyta plastykiem. Ale gdy w fajnym autku , wyposażonym nawet w taki luksus jak skóra - widzę drewno na desce rozdzielczej , konsoli środkowej, na parapetach pod bocznymi oknami a jeszcze na kierownicy - to poprostu rzuca mnie na glebę.
Stanowczo wolę szary lub czarny palstyk zamiast orzecha czy nawet mahoniu.
I możecie wieszać na mnie wszelkie psy i nne robactwo.
Drewno do lasu!
Czy nikt wam nie powiedział: "de gustibus non disputandum est"

Zawsze i wszędzie tępiłem drewno w samochodzie, nigdy nie lubiłem , lubił nie będę i niic tego nie zmieni!
Tym bardziej , że większośc tego ekstra drewna jest podszyta plastykiem. Ale gdy w fajnym autku , wyposażonym nawet w taki luksus jak skóra - widzę drewno na desce rozdzielczej , konsoli środkowej, na parapetach pod bocznymi oknami a jeszcze na kierownicy - to poprostu rzuca mnie na glebę.
Stanowczo wolę szary lub czarny palstyk zamiast orzecha czy nawet mahoniu.
I możecie wieszać na mnie wszelkie psy i nne robactwo.
Drewno do lasu!

Michał Bartosiak
tak sie wszyscy zapedzili nad dyskusja o ..jestem za albo przeciw drewnu ze....
nikt nie zwrocil uwagi o co pytanie bylo!!??
...country 91 ...
w tym roku nie bylo country .....
only limited 
zaraz zaraz
byl drewniany chirokaz ... i to doslownie 
model Briarwood
to to dopiero jest zagrycha dla estety .... 
nikt nie zwrocil uwagi o co pytanie bylo!!??
...country 91 ...

zaraz zaraz

model Briarwood