Moderator: Mroczny
wiem jak Pomożecie Pomożemy pojedźmy całą kawalkada nawet bardziej liczną niż w borkach i może kolo zmięknie i nie odjedźiemy dopóki nie zrobi Rzepa a i następna okazja na spotkanie będzieEskapada pisze:Szczeze Ci wpolczuje ...penis czlowieka moze strzelicjak masz jak to zrob temu facetowi koło d....
bardzo się mylisz, bardzoLAREDO pisze: bo jako konsument jakieś prawa w tym kraju mam ( podatki płacę )nawet jeśli sprawa miała by się skończyć w sądzie.
I własnie dlatego trza by się wybrać do gościa ekipą i zagrozić przeciągnięciem na lince po lesie - nic nam nie udowodni - swoją drogą złamas straszliwy ja bym penisowi bude z dymem puściłbardzo się mylisz, bardzo
niby jak mu udowodnisz, że działało a nie działa
biegły sądowy, weryfikacja po, swiadkowie, że przed,
potem prostest ze strony oskarżonego, nowy biegły, wyrok na jego korzyść, Twoje odwołanie ble ble ble
a wszystko na Twój koszt bo powództwo cywilne...
W naszym kraju nie można pociągnąć lekarza do odpowiedzialności za niewłaściwe leczenie, policjanta za bezprawne karanie, nauczyciela za niesprawiedliwe traktowanie.
zaraz tam bić.....kurde ...ale się tu robi bić będą ale spoko jeśli chcecie przyjechać to przyjedźcie.... jednak spotkamy się w jakimś innym miejscu czyt. wielkim garażu i pomożecie mi doprowadzić te kable do ładu ... każdy po trochu i będzie ok. Przy okazji zajmiemy sie innymi jeepami które też dogorywają
Z cala pewnościa niezgodna z prawem. Byl kiedys przypadek jakiej czarnej listy dluznikow, ktora zaskarzyli do sadu i oczywiscei wygrali, bo wynika to z konstytucji. To co jest mozliwe, to strona z opiniami i puktami, cyzli zbior informacji od uzytkownikow, ktory nie definiuje czy dany szmaciarz jest szmaciarzem, czy nie a tylko daje mozliwosc podjecia decycji ogladajacemu na podstawie opinii innych uzytkownikow. Podobnie jak jest z roznymi serwisami o samochodzach.Adamek pisze:Taka lista była by bardzo dobra , ale czy zgodna z prawem to nie wiem. Ja osobiście szmaciarzom mówie NIE
O i to dobre jest. Piszesz że jakiś tam gość frajer jest a nie mechanior a w innym poście co spierd#lił i na jaką kase naciągną, czyli taka przestroga dla innych i w taki łatwy i sympatyczny sposób mozna pozamykać pseudo warsztaty raz dwa.belfer pisze:Na forum forda sierry jest ogólnodostępny dział warsztatów niepolecanych. Jeśli napiszesz tylko, żeby nie jeżdzić do pana Czesia to on nie może cię oskarżyć o pomówienieA szczegóły partactwa można opisać w innym poście
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość