Może nie na temat ale wkońcu idzie o JEEPA. Zobaczcie na linku film nr 6.
Jak nasz kumpel wczoraj poleciał

Moderator: Mroczny
a czym to nazwieszZachary pisze:Ludzie! Jakie katowanie? Ten mały wyskok nazywacie katowaniem?
Eskapada pisze:a czym to nazwieszZachary pisze:Ludzie! Jakie katowanie? Ten mały wyskok nazywacie katowaniem?smarowaniem amortyzatorow badaniem sprezystosci zawieszenia
przedluzaniem zywotnosci zawieszenia
Ten warangler to chyba Patrika naszego kolegi z forum ale mimo ze to kolega z forum zdania nie zmienie: nie potrzebne katowania auta pod publike
. Ktos to zamiescil link na forum wiec kazdy ma prawo wyrazic swoja opinie: glupie bezsensowane zabwy nie majace nic wspolnego z off roadem
No proszęMaciek Skura pisze:Noooooo nic wielkiego............
Wyżej się skacze na zlocie np. w Chojnicach też za własne pieniądze i pod publike......( nie wspomnę o RMPST)
Jeden skacze samochodem, drugi motorem a trzeci za własne pieniądze wali wino marki BYK rano i wieczorem pod monopolowym........
Prywatna sprawa ludzi co robią za własne pieniądze a przy tym nie krzywdzą postronnych osób lub przyrody.
Pozdrawiam
Maciek
P.S - też lubię czasem polatać)))))))))))))))
Przecież nikt nikogo nie niczego nie zmusza. Niech każdy jeździ jak chce . Wszyscy chyba jesteśmy co do tego zgodni . A forum jest od tego żeby wyrazić swoją opinię!!! Ja napisałem , że takiej nierozsądnej jazdy nie rozumiem . Tyle i tylko tyle!!! Komuś może się niepodobać jak ja jeżdżę . I dobrze . Nie ma o co kopii kryszyćMaciek Skura pisze:Widzę że prawie wszystkich boli tu kwestia pieniędzy.......
Szanowni koledzy kompleksy jakieś macie na tym punkcie czy co?
Jak utopie auto z własnej inicjatywy lub głupoty to potem albo mnie stać na naprawę albo auto stoi pod krzakiem kilka miesięcy czekając na lepsze czasy!!!!!!!!!
Maciek
AMENMaciek Skura pisze:Widzę że prawie wszystkich boli tu kwestia pieniędzy.......
Jak utopie auto z własnej inicjatywy lub głupoty to potem albo mnie stać na naprawę albo auto stoi pod krzakiem kilka miesięcy czekając na lepsze czasy!!!!!!!!!
Maciek
Bardzo koledze dziękujęAdamek pisze:A co wam wszystkim na łeb padło!! Niech się każdy bawi tak jak chce i robi to co go podnieca i bawi a i adrenaline podnosi, co to ciotki przyzwoitki się z was zrobiły
!! A może on po to właśnie kupił tego wrangla do takiej zabawy, a może ktoś mu zazdrości że sam nie ma odwagi tak sie bawić. No ja was prosze bez takich wstawek.
Jak ktos ma wlasny warsztat i wszystko robi samemu to w tym momencie kasa to nie az taki wielki problem- ja robie wszystko sam i tak jak ty moge sobie pozwolic na odrobine szalenstwa.Maciek Skura pisze:Widzę że prawie wszystkich boli tu kwestia pieniędzy.......
Maciek
Bart03 pisze:Jak ktos ma wlasny warsztat i wszystko robi samemu to w tym momencie kasa to nie az taki wielki problem- ja robie wszystko sam i tak jak ty moge sobie pozwolic na odrobine szalenstwa.Maciek Skura pisze:Widzę że prawie wszystkich boli tu kwestia pieniędzy.......
Maciek
Ale powiedz tak szczerze- chce ci sie jeszcze te wynalazki za kazdym rajdem skladac spowrotem do kupy- bo mnie to sie juz znudzilo... no chyba ze tworze cos nowegowtedy to co innego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość