Moderator: Mroczny
LAREDO pisze:już teraz wiem dlaczego coniektórzy nazwają jeepy pieszczotliwie "syf". Przyznam się szczerze że coraz częściej przeglądam
[...]
DROGIE ( chyba że ja za mało zarabiam). 2000 zł za komplet, awaria jak nie wiem co. Z braku kasy chcę kupić komplet nalewek z janpola, opony OTR. Czy ktoś z was mógłby cokolwiek powiedzieć na ten tematA może macie inny pomysł na tanie opony...
![]()
jeep_user pisze:A ja dodam dla osłody, że mojemu koledze w Patrolu 2,8 TD( mam nadzieję, że nie przeczyta:) zdechła głowica... No i co? A no to, że nowa jedynie 700 ojro, a naprawa starej+ robocizna to jakieś 2000 PLN. I nikt nie daje gwarancji na tę robotę
No i jaki z tego morał??? Właściwie dwa
PRIMO: japonia też może kleknąć, a jak klęknie to się dobrze za sakiewkę trzeba trzymać...
SECUNDO: za cenę pierdołki w japonii można pół jeepa wymienić i mnie to akurat uspokaja.
Każdy parch, syf, landryna, gelenda czy suka ma swoje słabości i trzeba się z tym liczyć
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość