Ktoś z okolic Białegostoku?
Moderator: Mroczny
Ktoś z okolic Białegostoku?
Heej,
czy znajde kogoś z okolic Białego (chodzi mi konkretnie o użytkowinków TEGO forum). Czasami na ulicach widuje Extremalnie podniesionego Grafitowego XJ (przed liftem) , cały "olinkowany". Oko czasem chwyta Wrangler (ciemny-chyba czarny). Słyszalem, że jest ekipa "wariatów" którzy swoj wolny czas i pieniadze poświęcaja temu. Czy ktoś z TU obecnych może ma z "nimi" kontakt, a lepiej moze -ktos sie odezwie.
czy znajde kogoś z okolic Białego (chodzi mi konkretnie o użytkowinków TEGO forum). Czasami na ulicach widuje Extremalnie podniesionego Grafitowego XJ (przed liftem) , cały "olinkowany". Oko czasem chwyta Wrangler (ciemny-chyba czarny). Słyszalem, że jest ekipa "wariatów" którzy swoj wolny czas i pieniadze poświęcaja temu. Czy ktoś z TU obecnych może ma z "nimi" kontakt, a lepiej moze -ktos sie odezwie.
- Gniewny
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Co prawda jestem tu nowy, ale z Białego, to się odzywam...
...jestem w trakcie doprowadzania Samuraia do używalności i juz niebawem mam zamiar wyjechać w teren...
...co do tych wariatów to może to: www.mojuaz.prv.pl ?
Pozdrawiam!
Gniewny
...jestem w trakcie doprowadzania Samuraia do używalności i juz niebawem mam zamiar wyjechać w teren...
...co do tych wariatów to może to: www.mojuaz.prv.pl ?
Pozdrawiam!
Gniewny
Samurai, Nissan PickUp, Jeep Cheeroke XJ, Toyota Tacoma -> Jimny
-
- jestem tu nowy...
hej!
ja jestem z bstoku. czarny wrangler jest kolegi franka ale on raczej nie przebywa na tym forum. natomiast XJ jest darka i chyba też nie przebywa na forum. ja ruszam się XJ ale narazie takim normalnym , nieliftowanym. ale planuję to zmienić
jak bedziesz miał ochotę to daj znać, spotkamy się może jakieś górki zaliczymy
pozdrawiam
ja jestem z bstoku. czarny wrangler jest kolegi franka ale on raczej nie przebywa na tym forum. natomiast XJ jest darka i chyba też nie przebywa na forum. ja ruszam się XJ ale narazie takim normalnym , nieliftowanym. ale planuję to zmienić
jak bedziesz miał ochotę to daj znać, spotkamy się może jakieś górki zaliczymy
pozdrawiam
-
- jestem tu nowy...
To foty z wyprawy poróbcie.tomekuaz pisze:Ceść
Dzisiaj ok 17 -18 ruszamy gdzieś w las. Nie wiem dokładnie gdzie, gdzie oczy poniosą. Będzie 4-5 aut w tym Darek. Jesli ktoś jest zainteresowany to prosze dzwonić do mnie 609 096 486.
pozdrawiam

-
- jestem tu nowy...