Wyswietlacz obok licznika i spryskiwacz wycieraczek.
Moderator: Mroczny
-
- Kontaktowanie:
Wyswietlacz obok licznika i spryskiwacz wycieraczek.
Mam takie dwa w sumie blache pytania lecz od dluzszego czasu mnie meccza te dwie rzeczy. Do czego jest taki kwadratrowy wyswietlacz po prawej od licznika znajduje sie z tego co pamietam pod zegarkiem??
Druga sprawa to uruchamianie spriskiwaczy. U mnie ktos cos przy tym grzebal bo uruchamiane sa one tam gdzie wlacza sie tylna wycieraczke a tylna wcieraczka jest odlaczona calkowicie. Gdzie uruchamia sie sprskiwacz w serii??
Druga sprawa to uruchamianie spriskiwaczy. U mnie ktos cos przy tym grzebal bo uruchamiane sa one tam gdzie wlacza sie tylna wycieraczke a tylna wcieraczka jest odlaczona calkowicie. Gdzie uruchamia sie sprskiwacz w serii??
WWW.FCSERWIS.PL ELEKTRONIKA SAMOCHODOWA, USUWANIE FAP DPF EGR, IMMOBILIZERY
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
Re: Wyswietlacz obok licznika i spryskiwacz wycieraczek.
Hm. U mnie jest to doskonałe miejsce na Twoją reklamę, za jedyne 20 ojro tygodniowotiger pisze: Do czego jest taki kwadratrowy wyswietlacz po prawej od licznika znajduje sie z tego co pamietam pod zegarkiem??

A to pytanie winieneś zadać w dziale poświęconemu LandRoveromtiger pisze: Gdzie uruchamia sie sprskiwacz w serii??

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Re: Wyswietlacz obok licznika i spryskiwacz wycieraczek.
misman pisze:A to pytanie winieneś zadać w dziale poświęconemu LandRoveromtiger pisze: Gdzie uruchamia sie sprskiwacz w serii??

W tym miejscu są kontrolki np. od włączonych świateł mijania

A spryskiwacz tylnej szyby uruchamia się tym samym wyłącznikiem co tylną wycieraczkę, naciskając na dolną część wyłącznika (jest samopowrotny)

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
Stiopa pisze:Ale Tigerowi chodziło chyba o spryskiwacz przednich wycieraczek .
Przynajmniej ja to tak zrozumiałem .

Stiopa pisze: A ten jest uruchamiany dynksem na dźwigni kierunkowskazów/przełącznika świateł . Dosię : spryskiwacz i przejście kilkukrotne wycieraczek , odsię : jedno przejście wycieraczek .
Reklamy na forum są zabronione

Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
-
- Kontaktowanie:
Chodzilo mi o przedni spryskiwacz
ale przy dzwigni kierunkow nie dziala w zaden sposob i chyba bede musial sie wybrac do elektryka zeby dal to spowrotem na swoije miejsce.
ale przy dzwigni kierunkow nie dziala w zaden sposob i chyba bede musial sie wybrac do elektryka zeby dal to spowrotem na swoije miejsce.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
-
- Kontaktowanie:
MOzliwe ze jest tak jak mowisz wiec to sprawdze.
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL
WWW.AUTOSKUP.WROC.PL