SCHEMAT ELEKTRYCZNY do GRAND CHEROKEE 2,7CRD 2003rok
Moderator: Mroczny
- Karolszczak
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
SCHEMAT ELEKTRYCZNY do GRAND CHEROKEE 2,7CRD 2003rok
Witam, poszukuje schematu do granda w dieslu. Wielka prośba o pomoc i ewentualne wskazówki w znalezieniu.
Re: SCHEMAT ELEKTRYCZNY do GRAND CHEROKEE 2,7CRD 2003rok
Poszukaj na emuleKarolszczak pisze:Witam, poszukuje schematu do granda w dieslu. Wielka pro¶ba o pomoc i ewentualne wskazówki w znalezieniu.
Radek zwany TReneR
Mialem sobie kiedys Jeepka
Mialem sobie kiedys Jeepka

Z CRD jest ciężka sprawa, nie tak łatwo znaleźć jakieś dane. Ja sam szukałem kiedyś trochę z czystej ciekawości i nic!
Wynika to chyba z tego, że te schematy są propagowane przez entuzjastów którzy sami coś robili i jak mają schematy to się dzielą. Tymczasem mało kto chcący poupalać w terenie czy po prostu mieć jeepa:
a) kupuje CRD bo wymięka przy 4.7
b) kupuje CRD bo jest w cholerę droższy od 4.0
Więc CRD kupują zasadniczo ludzie robiący duże przebiegi którzy nie planują jeździć w terenie. A wówczas raczej nikt nie potrzebuje serwisówek- jak ma kasę na to cudo to na serwis też styknie. Taki ból...
Wynika to chyba z tego, że te schematy są propagowane przez entuzjastów którzy sami coś robili i jak mają schematy to się dzielą. Tymczasem mało kto chcący poupalać w terenie czy po prostu mieć jeepa:
a) kupuje CRD bo wymięka przy 4.7
b) kupuje CRD bo jest w cholerę droższy od 4.0
Więc CRD kupują zasadniczo ludzie robiący duże przebiegi którzy nie planują jeździć w terenie. A wówczas raczej nikt nie potrzebuje serwisówek- jak ma kasę na to cudo to na serwis też styknie. Taki ból...
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
- pan.boczek
-