chcialem sie przywitać!
Moderator: Mroczny
chcialem sie przywitać!
witom wszystkich użytkowników , sam jeszcze jeepa ni mom , ale szukom, i choby r.......ć znojda strupla ! 

koń jaki jest każdy widzi
Tylko że Ty pewnie jeszcze nie wiesz o czystkach i trudno znaleść rozwiązanie problemu do końca jak w połowie jest ucięte, ale bez obaw zawsze ktoś coś napisze.mycha pisze:oj bedzie pytań i to chyba dużo , ale umiem też korzystać z opcji ,,szukaj"
a jeszcze jedno w podpisie masz takie powiedzonko ( koń jaki jest każdy widzi ) nic by w tym dziwnego nie było ale jak sprzedawałem swojego jeepka to gość, który był z kupującym po podejściu do syfa właśnie takiego określenia użył

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
niestety to nie byłem ja
wygrzebalem coś takiegohttp://www.gratka.pl/moto/tresc.phtml?i ... 0000000000 macie jakies sugestie? 

koń jaki jest każdy widzi
Znalazłem, no cóż autko wizualnie wygląda bardzo ładnie, gość troche ściemnia, bo spalanie takiego 2,5 a 4.0 to praktycznie 1,5 - 2 litrów mniej, a osiągi nie bogate, za to 4.0 to frajda z jazdy praktycznie za te same koszty, nie wiadomo jak jest z napędami, to trzeba dokładnie oblukać. Osobiście radze szukac dalej i skłaniaj się do 4.0 odpuść 2,5
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It