tak żeby zbędnych km nie nabijać

Moderator: Mroczny
Heh... Mnie się ten wąż też podejrzany wydał, ale ja mam starego rupiecia, to się o nowszych rocznikach raczej nie wypowiadamMazur pisze:kjurwa nawet uwagi nie zwróciłemAdamek pisze:A i jeszcze jedno, gosc pisze ze ma klime a niby z kad leci to zimne powietrze jak nie ma sprezarkico niewidzialna jest
zamontowana gdzies pod spodem
cos tu smierdzi - odpusc to sobie.
ahaWITAM , PRZEDMIOTEM MOJEJ AUKCJI JEST JEEP CHRYSLER GRAND CHEROKEE 4.0 W WERSJI LIMITED 1994R
ciekawe, jak bardzo....ZEWNATRZ NIE WIDAC SLADOW KOROZJI NATOMIAST WEWNATRZ JEST
grunt, to optymistyczne podejście do sprawy, zwłaszcza, że w poprzednim zdaniu, kolesław wspomniał coś o rdzyJEDYNIE CO TRZEBA W NIEGO ZAINWESTOWAC TO TELESKOP OD BAGAZNIKA (KOSZT OK. 50 ZL) (...) I OPONY N(KOSZT OK. 400ZL)
koledzy posiadacze winni się wypowiedzieć - producent podaje, że w mieście 4.0 pali w granicach 18 literkówW MIESCIE SPALA OK. 16L GAZU ZAS NA TRASIE MOŻNA NAWET OSIAGNAC 13L NA 100 KM
Kod: Zaznacz cały
dzis w nocy ktos wybil szybe i ukradl radio jak wstawie szybe i kupie radio to aukcje wystawie ponownie.Przepraszam wszystkich licytujacych
dowcipniśczaykowski pisze:Oferty wycofane przez SprzedającegoKod: Zaznacz cały
dzis w nocy ktos wybil szybe i ukradl radio jak wstawie szybe i kupie radio to aukcje wystawie ponownie.Przepraszam wszystkich licytujacych
No nie no przehuj z gosciaNazhir pisze:dowcipniśczaykowski pisze:Oferty wycofane przez SprzedającegoKod: Zaznacz cały
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość