"data: 2006-05-15
rodzaj: sprzedam samochód
marka: Jeep
model: Wrangler YJ
Wrangler przygotowany do sezonu. Mięki dach. Dużo chromu. ....

ach Wy Jeepnieci

Moderator: Mroczny
Może zacytuj całe ogłoszenie a potem drwij.4 cale liftu 33' opony, winda ,lift orginał a nie motany .Ach wy kasztany.Gość go odsprzedaje więc ma małe pojęcie a ja znam pojazdKoyot pisze:cyt. z ogloszenia
![]()
![]()
![]()
ach Wy Jeepnieci
Nie znam autka ale wydaje mi sie ze ty @Kojocie probujesz jakas tu afere wykrecic, nie prowokuj bo i tak juz za duzo chrzań na jeepie sie pojawia, a pozniej klotnie i cisnienia i to wcale nie jest wina jeepnietych tylko innych odwiedzajacych ten dzial prowokatorow.Koyot pisze:cyt. z ogloszenia
![]()
![]()
![]()
ach Wy Jeepnieci
NIe no ja na swojego nie narzekalem, lubiłem bestie, a sprzedałem bo wyjechałem, a po co miał stać samotny w polsce. I nie mow ze te autka sa do dupy, bo to nie ładnieKoyot pisze:to nie mit ze jeepy sa do puppy - na chrom sie tylko nadaja
twoj podpis tez o tym swiadczy
"WSPOMNIENIE Jeep Cherokee 4.0 Limited
Patrol GR 4.2 benz. nadchodzi "
Adamek pisze:NIe no ja na swojego nie narzekalem, lubiłem bestie, a sprzedałem bo wyjechałem, a po co miał stać samotny w polsce. I nie mow ze te autka sa do dupy, bo to nie ładnieKoyot pisze:to nie mit ze jeepy sa do puppy - na chrom sie tylko nadaja
twoj podpis tez o tym swiadczy
"WSPOMNIENIE Jeep Cherokee 4.0 Limited
Patrol GR 4.2 benz. nadchodzi "
Hm. To po co tu zaglądasz ? Jakiś cel masz ? Czy tylko tak sobie, żeby z nudów w prowokatora się zabawić, jak zostało już tu wspomniane... ?Koyot pisze:to nie mit ze jeepy sa do puppy - na chrom sie tylko nadaja
Kto tu się złości ? Przecież z powodu durnych uszczypliwości nie pognam zmienić auta, bo jest "chłopcem do bicia" na tym forum. Próbuję (czysto poznawczo) dociec przyczyn, dlaczego tak jest. Pewnie się to wiąże z jakimś atawizmem, lękiem przed nieznanym, nieogarnionym...cornholio78 pisze:nie ma się o co złościć, w wielu ogłoszeniach można znaleźć różne kwiatki bo sprzedający próbują w różny sposób zwabić klienta, poza tym "dużo chromu" było tylko jedną z opisywanych cech auta a nie czymś co decyduje że auto jest "przygotowane do sezonu". Nie rozumiem tylko po co ten sam wątek pojawił się w kilku działach?
A kto się denerwuje ?Koyot pisze:
niema jak jeepnietego wkkurwic![]()
He.. wsadź duży, mocny silnik do UAZ'a, zobaczymy co się pierwsze rozleci... Widziałem parę zamordowanych UAZów/GAZów na standardowym napędzie.Koyot pisze:
2. jako wytrzymalos jest gorszy od UAZ'asilnik 4.0 jest w stanie zabic wszytkie glupawe pomysly wlasciciela od opon 33' do blokady
naprawde bylem tylko na kilku rajdach ale na kazdym
widzialem rozjebane jeepy
Ja natomiast na trasie ze współczuciem i podziwem patrzę na UAZy i ich kierowcówKoyot pisze: Uazowy maja mase uciechy ze ich pojazd koszyuje tyle co blokada do jeepa![]()
Wszystko można zamordować. Każdy silnik można przegrzać i zatrzeć. To nie jest argument. Fajny układ napędowy tylko to ułatwia, mając na końcu seryjne mosty o pośledniej wytrzymałościKoyot pisze: od rozjebanych blokad, przez ujebane połosie, krzyzaki i wały do zagotowania słynego pieca 4.0
Jak się normalnie używa tego auta, to nie trzeba. A ciśnieniowiec to i legendarne patrole czy gie-wageny poukręca.Koyot pisze: podkreslamzajebisty wyglad i wymiary ale podzespoly trz azapodac od Gr
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość