Potrzebuje pomocy
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Potrzebuje pomocy
Witam
Zastanawiam sie nad kupnem tego autka. Drodzy koledzy, warto?
http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25
Zastanawiam sie nad kupnem tego autka. Drodzy koledzy, warto?
http://www.rajdy4x4.pl/gielda/index.php ... 2&ile_o=25
- lesio jeep
-
Nawet jakby zszedł i 7 tys, to będzie dużawo. I na pewno nie jest w stanie idealnym, nie wierzę w idealne egzemplarze z lat '80 tych. Po prostu takie nie istnieją. Nikt nie wymienia płynów, olejów etc. przed sprzedażą auta. Dolicz koszty ew. napraw i robocizny.holsik pisze:Samochod ma mi sluzyc do jazdy na polowania. A jezeli gosc zszedl by 2tys. ?
Napisz do gościa, niech wyjmie z bagażnika lewarek (o ile posiada), i niech się pirdolnie z rozmachu w czoło.
I jak koledzy radzą - szukaj wrangla 4.0, zakup będzie Cię cieszył, a nie męczył

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Dokladnie skup sie nad wypowiedzia @Mismana i nie mysl ze tu ktos chce Ci zle doradzic, wiekszosc wypowiedzi jest oparta na wlasnych doswiadczeniach, tak ze przemysl ten zakup i dobrze zrobisz jak zapomnisz o nim.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
- lesio jeep
-
Za wrongla co ma ze 20 lat to chocby z NR wyszedl to ZA DROGO!!!
pospiesz sie przed podatkiem ekologicznym bo akzyze beda wracac to po
ozeczeniu TE i za ten szmal kup sobie 3 Wrongle i zawsze bedzie jeden sprawny
pospiesz sie przed podatkiem ekologicznym bo akzyze beda wracac to po
ozeczeniu TE i za ten szmal kup sobie 3 Wrongle i zawsze bedzie jeden sprawny

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ale ten akurat nie wyjechał. Chyba, że szlaban za wolno się w bramie fabryki otwierał, i przyhaczył lewym przednim nadkolem.vandall1 pisze:Godocie....
Przede wszystkim oględziny na miejscu z kimś kto praktykował taką furę.
A cena?Cóz,jakis czas temu /ze dwa lata będzie/ ogladałem mesia 123,czyli beczkę w stanie jakby wyjechała przed chwilą z fabryki...
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Powiem tak szukam wranglera do 20tys z malym haczykiem do gory. Powiedzcie mi dlaczego 2.5 jest gorsze od 4l. Wiem ze dla was moje pytania sa smieszne, ale dla mnie osoby laika sa naprawde cennymi poradami. Niewidzilem tego auta osobiscie. I mam jeszcze pytanie dlaczego uwazacie to auto za syfiaste? na jakiej podstawie? po czym to poznajecie?
Pozdrawiam
Paweł Częstochowa
Pozdrawiam
Paweł Częstochowa
tutaj jest odpowiedź...holsik pisze:Powiem tak szukam wranglera do 20tys z malym haczykiem do gory. Powiedzcie mi dlaczego 2.5 jest gorsze od 4l. Wiem ze dla was moje pytania sa smieszne, ale dla mnie osoby laika sa naprawde cennymi poradami. Niewidzilem tego auta osobiscie. I mam jeszcze pytanie dlaczego uwazacie to auto za syfiaste? na jakiej podstawie? po czym to poznajecie?
Pozdrawiam
Paweł Częstochowa
-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Uzylem takiej sprytnej opcji na forum jak szukaj. W Faq-u napisane jest ze 2.5 bedzie miec niedobor mocy, i nic pozatym. Auto bedzie wykozystane do jazdy po lesie w trakcie dojazdu na ambone i na przewiezienie, nieboszczyka( oczywiscie zwierzeciego;) Mysle ze odnosnie mocy, bedzie wystarczajace. Forum sledze od lutego. Dziekuje wszystkim za zainteresowanie mojim problemem.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mnie tam o tego akurat nie chodzi-bo to jasne,ze z fabryki to on już dawno wyjechał i nie jedno przeszedł.Chodzi o to,ze cena jest kwestią umowną jak wszyscy wiedzą.Cena,ceną-ogladamy i mówimy swoje,albo "idziemy zapytać żony"misman pisze: Ale ten akurat nie wyjechał. Chyba, że szlaban za wolno się w bramie fabryki otwierał, i przyhaczył lewym przednim nadkolem.

holsik!Bierz 2.5,bo wcale nie musisz mieć 4.0...Tez dobrze jedzie

Chyba że bedziesz strzelał z fury

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
Ja?Broń Boże...
Ale pogadaj z Władkiem-on zdaje się z giwerą po lasach gania.I od kiedy jestem na forum /a to juz trochę jest/-on non stop szykuje swój "wóz bojowy"do celów myśliwskich. Na pewno Ci opowie "o specyfice"wyposażenia itepe,bo jest ok gościu
Ale pogadaj z Władkiem-on zdaje się z giwerą po lasach gania.I od kiedy jestem na forum /a to juz trochę jest/-on non stop szykuje swój "wóz bojowy"do celów myśliwskich. Na pewno Ci opowie "o specyfice"wyposażenia itepe,bo jest ok gościu

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
- lesio jeep
-
najwieksza wada 2,5 jest ich zadkosc
wiec czesci DROGIE zamiennikow niema
spalanie takie jak 4 L
moc jak dyzel
cena konkretnego ogoszenia to prowokacjia
jesli chcesz wydac 20 tys na Jeepa to kup 10 lat mlodszego za ta kase
jesli wolisz przeplacac to sie nie pytaj tyko kupuj i placz
wiec czesci DROGIE zamiennikow niema

spalanie takie jak 4 L

moc jak dyzel

cena konkretnego ogoszenia to prowokacjia
jesli chcesz wydac 20 tys na Jeepa to kup 10 lat mlodszego za ta kase
jesli wolisz przeplacac to sie nie pytaj tyko kupuj i placz

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
tak jak w opisie ja posiadam YJ 2,5L i z początku mi wystarczał ale teraz nachodzi mnie na wymianę silnika czyli przeskok na 4,0. Tu przedmówca trochę sie myli ze niema zaminników w częściach ale to szczegół.Przez 3 latka upalełem ten samochodzik na 33" kółkach i spoko.A co to kolegów też się zgodze cena jakaś porąbana jak za 2,5 i to jeszcze na mono wtrysku.Ja z doświadczenia bym uciekał jak najdalej od tego autka, kup sobie nawet 2,5 ale po 91r.
Jeep Wrangler 89r. 2,5 z 3,5"liftu, 2" body 33"kółka i pare innych
A tu chociazby jest:holsik pisze:Dzieki Vandall1 za pomoc. A jak moge sie skontaktowac z tym osobnikiem?? jaki ma nick?
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=30409
KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
blaszczyk4x4.pl