Willys w Rzeszowie
Moderator: Mroczny
Willys w Rzeszowie
Szukam kontaktu e-mail, telefon itd do niejakiego Mariana Beściaka z Rzeszowa ( zielony willys)
mutt a willy to zupelnie inna technika mostow. Mutt juz ma waHacze itp. a willi sztywne mosty na resorach.
Wpisz sobbie na jakies wyszukiwarce ( najlepiej w stanach) i mase tego znajdziesz.
Wpisz sobbie na jakies wyszukiwarce ( najlepiej w stanach) i mase tego znajdziesz.
Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 11:20 pm przez Drako, łącznie zmieniany 1 raz.
na takie wahaczujace
jak wg ciebie w mega skrocie opisac zawiecho mutta ?

Ostatnio zmieniony sob paź 28, 2006 11:19 pm przez Drako, łącznie zmieniany 1 raz.
Tyle się człowiek naczyta w tym Internecie, że czasem sam mam wątpliwości, jak się co pisze...
Kiedyś, w konwencjonalnej literaturze i prasie rzadko trafiało się na rozmaite "kwiatki". A teraz co drugi wymachuje nad głową sztandarem z napisem "dysleksja"...
Ja wiedziałem Drako, że zrozumiesz
Wszak nie jesteś "dyslektykiem", tylko z rozpędu Ci się te "c" tam wstawiło 

Ja wiedziałem Drako, że zrozumiesz

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
I tu sie myliszmisman pisze: Ja wiedziałem Drako, że zrozumieszWszak nie jesteś "dyslektykiem", tylko z rozpędu Ci się te "c" tam wstawiło

- lesio jeep
-
albo praktyczne podejscie do do anachronizmow
kiedys byla roznica w wymowie h i ch dzisiaj jej nie ma wiec po co
sie na sile ograniczac jakimis bzdurnymi zasadami
a zamiast na ortografie to sie lepiej popatrzczie na waszych pomazancow
ze cos cie sobie wybrali to wlasnie brak logicznego myslenia lub Matmy na maturze zmiast wkowac jakies tam wyjatki jak Kolega
poswiecalem czas na prawdziwa wiedze tzw przedmioty scisle
co bylo z perspektywy B.Dobrym wyjsciem
i owocuje dobra posada ciekawa praca i niezlymi zarobkami nawet jak na
Francuskie warunki
wiec wachacze w mucie to jakie byly?
kiedys byla roznica w wymowie h i ch dzisiaj jej nie ma wiec po co
sie na sile ograniczac jakimis bzdurnymi zasadami
a zamiast na ortografie to sie lepiej popatrzczie na waszych pomazancow
ze cos cie sobie wybrali to wlasnie brak logicznego myslenia lub Matmy na maturze zmiast wkowac jakies tam wyjatki jak Kolega
poswiecalem czas na prawdziwa wiedze tzw przedmioty scisle
co bylo z perspektywy B.Dobrym wyjsciem
i owocuje dobra posada ciekawa praca i niezlymi zarobkami nawet jak na
Francuskie warunki

czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
Zwracam honor zatem, i w pełni się zgadzam. Kiedyś najlepszym lekarstwem na dysleksję była ojcowska ręka. Są tacy, którym się chciało powalczyć z chorobą, są tacy, co mają w to wbite, dostali "mówiący papier" i nic już ich nie dotyczy . I tych niestety jest większość. Pogratulować, że Tobie się chciało.Drako pisze:jestem dyslektykiem i dysgrafem- ogolnie mam do tego takie podjescie jak wszyscy rozsadni- czyli smieje sie z tego. Do matury bylo pomocne. Jednak ja pamietam ze jak mi " stwierdzono" to chodzilem na specjalne zajecia z ortografi ( organizowane przez szkole) i musialem sie nauczyc takich dziwnych zasad ortografi, ktorych w szkole nie ucza ( bo nie trzeb) , wszystkie wyjatki na pamiec itp. Nie ma nic bardziej zenujacego jak gosciu , ktory majac prawie 30 lat mowi ze on moze robic byki bo ma dysleksje... Lenistwo nie dysleksja
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
Teraz pomocna jest przegladarka Firefox2.0, podkresla bledy podczas pisania.Drako pisze:mcie zly CHómor![]()
co racja to racja , trzeba tepic błedy.![]()
Kazdy je robi , i tylko glupki sie napinaja czasami na forum jak ich sie poprawia.
Do pobrania tutaj
http://www.mozilla-europe.org/pl/products/firefox/
pzdr