Jako posiadacz LR'a nieczęsto tu bywam na forum Jeepa ale dziś nie mogłem się oprzeć

http://motogazeta.autocentrum.pl/go/338 ... 19_12.html
Moderator: Mroczny
Uwagaj bo przy 150 tys pisze w manualu wymienic Auto na noweshalashaska pisze:Eee jaja sobie robią.Jeep jako statni, no lol.A peugot na 13 miejscu i piszą że usterkowość ma w 26% jak jeżdżę peugotem prawie 4 lata i wymieniam tylko to co trzeba w danym przebiegu licznika.
lesio jeep pisze:Uwagaj bo przy 150 tys pisze w manualu wymienic Auto na noweshalashaska pisze:Eee jaja sobie robią.Jeep jako statni, no lol.A peugot na 13 miejscu i piszą że usterkowość ma w 26% jak jeżdżę peugotem prawie 4 lata i wymieniam tylko to co trzeba w danym przebiegu licznika.
jesli chcesz dalej sie przemieszczac tym pigotem
Ale Toyota czy Nissan ma to samomendelmax pisze:Po prostu w niektórych autach nie ma tego, co się psuje w "luksusowych terenówkach", stąd ranking wygląda jak wygląda.
Greg_pl pisze:Badanie na rynku amerykanskim i mamy tam: Citroen, Peugot, Skoda ?! Tam ostatniego Peugota jakiego widzieli to w serialu 'Colombo', a gdzie cala linia GM (Chevrolet, Pontiac, GMC, Buick, Cadillac), Forda (Mercury, Lincoln) czy pozostale marki Chryslera? Wyglada mi na to ze badanie to robili pytajac klientow wychodzacych z Biedronki
Cześciwo racja. Ale -Greg_pl pisze:Badanie na rynku amerykanskim i mamy tam: Citroen, Peugot, Skoda ?! Tam ostatniego Peugota jakiego widzieli to w serialu 'Colombo', a gdzie cala linia GM (Chevrolet, Pontiac, GMC, Buick, Cadillac), Forda (Mercury, Lincoln) czy pozostale marki Chryslera? Wyglada mi na to ze badanie to robili pytajac klientow wychodzacych z Biedronki
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość