... "na siłę" mysli o kupnie Cherokee 4.0 '90-'95 z gazem
przekonajcie go że "warto"

powiedziałem mu o Cherokee tyle "tanio kupisz porządnie wyposażone, wygodne 4x4 ...i tu koniec plusów"
resztę dopiszcie....
Moderator: Mroczny
Tu przyszedłeś szukać opinii negatywnych ? Fora (a raczej działy) Ci się pomyliły, idź na dowolne inne, gdzie wszyscy z upodobaniem plują żółcią na tą markę. Kiedy do jednego z drugim w końcu dotrze, że opinia "bo kolega kolegi miał, i opowiadał..." nijak się ma do rzeczowej oceny ? Że jak coś jest "do wszystkiego" to jest do niczego ?Mazur pisze:za tydzień będzie u mnie kumpel i co ja mam mu powiedzieć ...nic do niego nie dociera -więc dam mu do poczytania![]()
... "na siłę" mysli o kupnie Cherokee 4.0 '90-'95 z gazem
przekonajcie go że "warto"![]()
powiedziałem mu o Cherokee tyle "tanio kupisz porządnie wyposażone, wygodne 4x4 ...i tu koniec plusów"
resztę dopiszcie....
jak większość laików (i pewnie część będących w temaciejeep_user pisze:Kuba
Jeśli kolo chce auto na polskie asfalty to OK.
Jeśli szuka wrażeń na wyjebach to znam lepsze do tego sprzęty
Nie zgodze sie.Kłosik pisze:Jak ma być to auto uniwersalne to bardzo dobry samochod jeżeli nie bierze się pod uwage spalania. Powtarzam się juz kilka razy żę na GAZ to są zapalniczki...... Bez gazu Cherokee to przyjemność z jazdy
Ps. tylko Limited i automat....
Różnica jest, bo wynika wprost z fizyki i własności tych paliw. Co do wad - zgoda. A zagorzali przeciwnicy gazu pieprzą jak potłuczeni, gdyż poza wymienionymi wadami (baniak, instalacja) - jako paliwo ma same zalety. Że o podstawowej - cenie - nie wspomnę..pezet pisze:Nie zgodze sie.Kłosik pisze:Jak ma być to auto uniwersalne to bardzo dobry samochod jeżeli nie bierze się pod uwage spalania. Powtarzam się juz kilka razy żę na GAZ to są zapalniczki...... Bez gazu Cherokee to przyjemność z jazdy
Ps. tylko Limited i automat....
Mialem zwykla instalace II generacji i nie bylo zadnej roznicy w dynamice na gazie i na benzynie.
Jedyne wady - baniak w bagazniku i czeste tankowanie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości