jaki jeep jest dobry na polskie
Moderator: Mroczny
jaki jeep jest dobry na polskie
jakiego jepka kupic aby jezdzic 

Re: jaki jeep jest dobry na polskie
MOJEGO - mogę nawet dać gwarancję, że jeździdarek 69 pisze:jakiego jepka kupic aby jezdzic

"Gonzo" is DEAD
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
http://www.kominkioffroadteam.pl.tl/Samoch%F3d-4x4.htm
No, spoko, ale temat taki, no troche nie tegodarek 69 pisze:jakiego jepka kupic aby jezdzic

Musiałbyś najpierw napisać, do czego Ci, gdzie będziesz jeździł itp. itd. A tak ogólnie, to poczytaj forum, to pomaga

Super Patrol Super 
Blue Jimny 1.3

Blue Jimny 1.3

Nie kupuj....lepiej pograj w parę gier komputerowych.A na co dzień kup se plaskacza typu mercedesdarek 69 pisze:jakiego jepka kupic aby jezdzic

KASZTANIARZ- SENIOR
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
BUDUJEMY PROTOTYPY
tel 798215618 /GG2385761/
blaszczyk4x4.pl
Swoim ZJ bez liftu spokojnie wjeżdzam w blotko i nie tylko, oczywiscie wszystko z umiarem.
Więc uważam, że ZJ dobrze nadaje się w lekki teren.

Dla mnie to jest lekki teren.
Więc uważam, że ZJ dobrze nadaje się w lekki teren.

Dla mnie to jest lekki teren.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 02, 2007 8:25 pm przez suchorz, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale pytający nie sprecyzował ile ma kasy, a ty z założenia polecasz ZJ bo tańszy. O to mi chodzi 
Szczerze mówiąc to w lekkim terenie (czyli woda poniżej 40 cm itd.) z seryjnym WK ani seryjny WJ ani tym bardziej ZJ nie mają szans. Co innego gdy zaczyna się robić bardziej ekstremalnie, gdy w grę wchodzi delikatna elektronika zarządzająca przeniesieniem napędu WK.
W sytuacji pokazanej na fotce ani ZJ ani WJ nie wyśmigają WK. Komputerek pozapina sobie wszystkie blokady i bez jakiegokolwiek zbędnego mielenia kołami przejedzie przez to.

Szczerze mówiąc to w lekkim terenie (czyli woda poniżej 40 cm itd.) z seryjnym WK ani seryjny WJ ani tym bardziej ZJ nie mają szans. Co innego gdy zaczyna się robić bardziej ekstremalnie, gdy w grę wchodzi delikatna elektronika zarządzająca przeniesieniem napędu WK.
W sytuacji pokazanej na fotce ani ZJ ani WJ nie wyśmigają WK. Komputerek pozapina sobie wszystkie blokady i bez jakiegokolwiek zbędnego mielenia kołami przejedzie przez to.
Ostatnio zmieniony ndz wrz 02, 2007 9:57 pm przez mendelmax, łącznie zmieniany 1 raz.
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006