Jak kupic Wranglera z USA?
Moderator: Mroczny
Jak kupic Wranglera z USA?
Witam,
Jestem nowym zapalencem terenowek. Mysle o kupnie 3-4 letniego Rubicona. Czy ktos sciagal Wranglera z USA za posrednictwem www.wranglery.pl ? Moglby sie podzielic opinia na ich temat? Czy nie ma ryzyka kupna urzywanego auta ot tak w ciemno, z internetu?
Bede wdzieczny za opinie.
Jestem nowym zapalencem terenowek. Mysle o kupnie 3-4 letniego Rubicona. Czy ktos sciagal Wranglera z USA za posrednictwem www.wranglery.pl ? Moglby sie podzielic opinia na ich temat? Czy nie ma ryzyka kupna urzywanego auta ot tak w ciemno, z internetu?
LR3 V8
- pbyra
-
jpi ....masz coś do jeep'a.... pierd... kolego każdy samochód kupiony z internetu na podstawie zdjęcie to może być kupa.....jpi pisze:można w pełni zaufać, kupuj w ciemno, a jeep'a to nawet bez zdjęcia
kasztanisz by posty nabijać

A co się tyczy posrednika który został wskazany na górze postu, to wg mnie firma jest ok. zresztą masz tam opinie klientów.....
TO MIEJSCE CZEKA NA TWOJĄ REKLAMĘ
gg: 4793104
gg: 4793104
drażliwy od rana??pbyra pisze:jpi ....masz coś do jeep'a.... pierd... kolego każdy samochód kupiony z internetu na podstawie zdjęcie to może być kupa.....jpi pisze:można w pełni zaufać, kupuj w ciemno, a jeep'a to nawet bez zdjęcia
kasztanisz by posty nabijać![]()
A co się tyczy posrednika który został wskazany na górze postu, to wg mnie firma jest ok. zresztą masz tam opinie klientów.....

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
nie mam nic do jeepa, tylko zdanieTomaszRT pisze:@jpi a tak poważnie i nie drażliwie.. prowadziłeś kiedyś Jeepa w terenie?
zawiera niejako odpowiedź samo w sobieCzy nie ma ryzyka kupna urzywanego auta ot tak w ciemno, z internetu?
pzdr
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
nooo... jest jeszcze faza czwarta pobytu na forum
ale ja się przyznaje - przygarnął bym, sobie juz nie przygarne, ale może kupię córce jak będzie chciała.
zasadniczo to Damianie truizma walnąłes, jeko, że są auta ponadczasowej kategorii i tyle, .. kanon znaczy się w sensie.

ale ja się przyznaje - przygarnął bym, sobie juz nie przygarne, ale może kupię córce jak będzie chciała.
zasadniczo to Damianie truizma walnąłes, jeko, że są auta ponadczasowej kategorii i tyle, .. kanon znaczy się w sensie.
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
feiren opowiem jak kupiłem disco
mieszkam w poznaniu a disco było w gorzowie
zadzwoniłe do faceta i powiedziałem ze kupie ale chce go sprawdzić
powiedział ok
a ja na to ze chce go sprawdzic w poznaniu
zgupiał ale dał samochód tyle ze razem z synem ( pewnie jako przyzwoitką)
przyjechalismy do sst pod poznaniem (czyli sam pare kilometrów zrobiłem i mogłem jakies tam zdanie o nim wyrobic sobie, o samochodzie nie o synu własciciela)
panowie od lr sprawdzili
wykryli na dzień dobry zbyt słabo skrecony układ kierowniczy
powiedzieli ze napedy silnik oki
ze blacha troszkę tu i tam ruda ale w sumie oki
zapytali za ile ma być?
zapytałem czy to za duzo
powiedzieli ze no własciwie to cena w miare
zadzwoniłem do goscia powiedziałem ze znaleziono kilka usterek i cena zjechała w dół o 1500
jak widzisz warto chociazby dla samego utargowania kliku złotych nie kupowac w ciemno
co ja gadam w ogóle nie kupuje sie niczego w ciemno
nowej żony tez nie wezmę w ciemno z internetu tylko każe sobie foto przysłac bo nie chce zeby mnie spotkało cos takiego jak kiedyś:
miała nick "księżniczka", 18 lat mmmmmmm miodzio co?
a w real miała chyba ze 120 kilo
nawet jak juz wypiłem te flaszkę całą to nadal nie zrobiła się ładna

mieszkam w poznaniu a disco było w gorzowie
zadzwoniłe do faceta i powiedziałem ze kupie ale chce go sprawdzić
powiedział ok
a ja na to ze chce go sprawdzic w poznaniu
zgupiał ale dał samochód tyle ze razem z synem ( pewnie jako przyzwoitką)
przyjechalismy do sst pod poznaniem (czyli sam pare kilometrów zrobiłem i mogłem jakies tam zdanie o nim wyrobic sobie, o samochodzie nie o synu własciciela)
panowie od lr sprawdzili
wykryli na dzień dobry zbyt słabo skrecony układ kierowniczy
powiedzieli ze napedy silnik oki
ze blacha troszkę tu i tam ruda ale w sumie oki
zapytali za ile ma być?
zapytałem czy to za duzo
powiedzieli ze no własciwie to cena w miare
zadzwoniłem do goscia powiedziałem ze znaleziono kilka usterek i cena zjechała w dół o 1500
jak widzisz warto chociazby dla samego utargowania kliku złotych nie kupowac w ciemno
co ja gadam w ogóle nie kupuje sie niczego w ciemno
nowej żony tez nie wezmę w ciemno z internetu tylko każe sobie foto przysłac bo nie chce zeby mnie spotkało cos takiego jak kiedyś:
miała nick "księżniczka", 18 lat mmmmmmm miodzio co?
a w real miała chyba ze 120 kilo
nawet jak juz wypiłem te flaszkę całą to nadal nie zrobiła się ładna

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

-
- jestem tu nowy...
Re: Jak kupic Wranglera z USA?
pierwsze słyszę o takiej firmie, ale od razu powiem, że ceny nie są jakieś super-konkurencyjne. poszukaj na allegro lepiejFeiren pisze:Witam,

TJ '05 - stock
- Damian
-
- Kontaktowanie:
mdsuperstar pisze: jeśli ma to być samochód w teren a nie Disco () to i tak wszystko w nim zmienisz, kup sporta, nowe mosty i motaj.

wytłumacz mi łopatologicznie, czemu nie kupować od razu rubicona, który jest niewiele droższy od sporta, a ma wolniejsze przełożenia, mocniejsze mosty, blokady i opony MT, wszystko w serii gotowe do rozpoczęcia przygody w terenie, równocześnie będąc idealną i gotową bazą do większych kół + wyciągarki
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
-
- jestem tu nowy...
bo i tak wszystko to zmienisz.Damian pisze:mdsuperstar pisze: jeśli ma to być samochód w teren a nie Disco () to i tak wszystko w nim zmienisz, kup sporta, nowe mosty i motaj.
![]()
wytłumacz mi łopatologicznie, czemu nie kupować od razu rubicona, który jest niewiele droższy od sporta, a ma wolniejsze przełożenia, mocniejsze mosty, blokady i opony MT, wszystko w serii gotowe do rozpoczęcia przygody w terenie, równocześnie będąc idealną i gotową bazą do większych kół + wyciągarki
TJ '05 - stock
- Damian
-
- Kontaktowanie:
Ale po co? 
Skoro już mam to co potrzebuję do kół 35 cali
chyba że chcesz zmieniać na silnik 5,9 V8 i mosty na zwolnicach od laplandera

Skoro już mam to co potrzebuję do kół 35 cali

chyba że chcesz zmieniać na silnik 5,9 V8 i mosty na zwolnicach od laplandera

Ostatnio zmieniony śr sty 16, 2008 12:34 pm przez Damian, łącznie zmieniany 1 raz.
the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR