padł mi most w yj
Moderator: Mroczny
-
- jestem tu nowy...
padł mi most w yj
Koledzy mam pytanie czy do YJ z danem 35 można dopasować srodek od innego jeepa sprawa wyglada tak wszystko jest całe tylko pękł kosz mechanizmu rużnicowego most jest z trac lock-iem niby jest to samo co cherokim ale nikt nie jest pewien a kupować cały nowy srodek to paranoja pozdrawiam i licze na pomoc
-
- jestem tu nowy...
padł mi most w yj
chłopkai sorki za ORTA
ale nadal nie wiem co robic części ze stanów idą 3 tygodnie Rafiki moją ale tylko cały komplet RIDEON każe czekać może ktos ma jakiś namiar do kogoś.

- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
-
- jestem tu nowy...
Jak pękł kosz to musiałbyś kupić obudowę i bawić się w przekłądkę do niej części które już są częściowo zużyte. Nie lepiej to kupić np. truetraca i mieć spokój? Bodaj 300 USD i masz cały kosz funkel-nówkę, w dodatku niezużywający się w odróżnieniu od trac-lok'a.
Był Jeep Grand Cherokee 4.0 2004, jest Suzuki Jimny 1.3 2006
szybkijanek pisze:to jest jakieś rozwiązanie ale jaką mam pewność że za chwile sie nie rozsypiefakt ktoś sie ogłasza na allegro dwa mosty za 4800zł
no bez przesady troche dużo he he

Most można sprawdzić, 4800zł to porażka, kup jakąś blokadę jak pisze mendelmax i spokój
Racja jest jak dziura w d...,każdy ma swoją:)21
- SUPER.DAWID
- jestem tu nowy...
jesli cie interesuje to mam do sprzedania dosc tanio tylni most od granda z blokada LSD ja go nigdy nie zakladalem a poprzedni wlasciciel mowil ze sypniete sa tylko lozyska. Most jest to dana 35 jesli jestes zainteresowany to podaj propozycje cenowa na priv albo na maila SUPER.DAWID@interia.pl
Fiat 126p CABRIO BOSMAL 1995 Opel Frontera 1994
Jeep Wrangler YJ 1993 Syrena 104 1966
i 650zl
Jeep Wrangler YJ 1993 Syrena 104 1966
i 650zl