poszukiwany jeep
Moderator: Mroczny
W gazetach i roznych mediach Jeep pojmowany jest jako auto terenowe roznych marek wiec mogla to byc toyota nissan czy inny pasc
Widocznie byl dobry jesli nie dali rady go zlapac
i jeszcze funkcjonariusze w ferworze pogoni za (dzipem) potracili starsza pania i zaliczyli row 

Widocznie byl dobry jesli nie dali rady go zlapac

superXjsuper4.0 D30 ARB,D44 Detroit 34"Fedima jakis łincz i osłonka ....
nie wiem co uciekłoKarol STW pisze:W gazetach i roznych mediach Jeep pojmowany jest jako auto terenowe roznych marek wiec mogla to byc toyota nissan czy inny pasc![]()
Widocznie byl dobry jesli nie dali rady go zlapaci jeszcze funkcjonariusze w ferworze pogoni za (dzipem) potracili starsza pania i zaliczyli row

To napewno był jeep......., bo inny dżip to by nie uciekłFlor pisze:nie wiem co uciekłoKarol STW pisze:W gazetach i roznych mediach Jeep pojmowany jest jako auto terenowe roznych marek wiec mogla to byc toyota nissan czy inny pasc![]()
Widocznie byl dobry jesli nie dali rady go zlapaci jeszcze funkcjonariusze w ferworze pogoni za (dzipem) potracili starsza pania i zaliczyli row
ale gonili jeepa

- pawel----b
- Przemekslaw
-
- Kontaktowanie:
Ot i całe wyjasnienie.. każdy inny smietnik by złapaliAdamo pisze:To napewno był jeep......., bo inny dżip to by nie uciekłFlor pisze:nie wiem co uciekłoKarol STW pisze:W gazetach i roznych mediach Jeep pojmowany jest jako auto terenowe roznych marek wiec mogla to byc toyota nissan czy inny pasc![]()
ale gonili jeepa